⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Waarom je kleding borduren bij Workplanet?

Workplanet is gespecialiseerd in het borduren van uw kleding/bedrijfskleding. Wij borduren kleding voor meerdere bekende bedrijven, zoals de Leidse Schouwburg/ Stadsgehoorzaal en Topaz. Deze bedrijven waren uiterst tevreden over het borduurwerk en de snelle service van Workplanet. Wij hebben jarenlange ervaring met borduren. We geven altijd een persoonlijk advies op maat en leggen alle mogelijkheden duidelijk uit.

Wat is borduren?

Een borduring is niet iets van de laatste tijd. De eerste bekende borduring dateert van ongeveer 3000 v.Chr. Een borduring is dus niets nieuws. Het zit vaak op de kleding die dagelijks gedragen wordt. Een groot voordeel van een borduring is de duurzaamheid. Een geborduurd kledingsstuk gaat een stuk langer mee dan een bedrukking. En het straalt een hoge kwaliteit uit.

Welke borduurmachine gebruikt Workplanet?

Wij hebben een eigen borduurmachine: de Barudan BEKY-s1506cii. Deze borduurmachine heeft maar liefst zes koppen! Wij kunnen dus tegelijkertijd 6 kledingstukken borduren. Deze topmachine heeft een hoge borduursnelheid en kan veel verschillende borduurformaten maken. Precisie, snelheid en flexibiliteit zijn dan ook de kreten die bij Workplanet centraal staan. Hieronder zit u een mooie foto van onze borduurmachine:

Werkkleding borduren Workplanet

Vragen?

Kom gerust eens langs in onze grote winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan altijd klaar om klanten zo goed mogelijk te helpen. Liever een offerte via de e-mail? Dat is ook mogelijk. Heeft u nog meer vragen? Neem dan een kijkje hieronder voor onze contactgegevens.

Wat is er mogelijk met het borduren bij Workplanet?

Bij Workplanet zorgen we ervoor dat het borduren zo goed en snel mogelijk verloopt. Kom een langs in de winkel zodat wij een vrijblijvend advies kunnen geven. Of omschrijf jouw situatie en vraag in een e-mail richting onze klantenservice. Belangrijk is om zaken zoals het aantal kledingstukken te benoemen. Of de plekken waar jij graag een borduring wilt hebben.

Contact met Workplanet

Telefoon: +31 (0)71-8200242
E-mail (algemeen): info@planetgroup.nl
E-mail (klantenservice): klantenservice@planetgroup.nl

Adresgegevens winkel in Leiderdorp

Planet Group BV
Draadbaan 17
2352 BM te Leiderdorp

Bekijk Workplanet in Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

Workplanet is onderdeel van Planet Group. Neem contact met ons op voor al je vragen over onze producten of diensten. Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met vrijwel alle producten die wij verkopen. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax. Uiteraard ben jij ook welkom in onze winkel in Leiderdorp.

Heb je een vraag? None