⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkkleding bedrukken

De printmachine

Bij Workplanet draait alles om de kwaliteit van het bedrukken van jouw kleding. Met onze High-Tech machines zal niets meer onmogelijk zijn en kun je alles bedrukken wat jij wilt! Onze PPS DTPlus-600 Series Digital Transfer Printing Line is helemaal van deze tijd. Deze printer kan full colour afbeeldingen, bedrijfslogo's maar ook teksten printen. Met deze printmachine is het zelfs mogelijk om de ontwerpen gelijk te snijden. Een enorm voordeel want het is op deze manier niet meer nodig om de afbeeldingen te pellen. Dit scheelt enorm veel tijd zodat wij jouw kleding sneller kunnen leveren. De machine gaat bovendien heel precies te werk. Hierdoor kan er (bijna) niets meer fout gaan. De printmachine kan 3 verschillende werkzaamheden uitvoeren: printen, granuleren en drogen. Ten eerste wordt het ontwerp in de CYMK-kleuren op een PET filmrol geprint. Vervolgens wordt hier een witte laag overheen geprint. Nu wordt het geprinte ontwerp gegranuleerd en gaat de droogtunnel ervoor zorgen dat het ontwerp snel wordt gedroogd. Het ontwerp is nu helemaal klaar om geperst te worden met de transferpers.

PPS_DTPlus-600_Series_01

De persmachine

Onze persmachine, de Insta 718 Heat Press Machine, zorgt ervoor dat een ontwerp op de kleding wordt geperst. De machine staat bekend om zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid en automatisering. Deze machine wordt wereldwijd gebruikt door verschillende grote bedrijven en merken. Andere sterke punten van deze machine zijn: een snelle warmte terugwinning, een gelijkmatige druk en het vermogen om de resultaten zo optimaal mogelijk te maken. De warmte wordt vanuit de bovenste plaat gegenereerd en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld. Het metaal wordt vanaf binnen af verwarmd voor een langdurige en constante warmte terugwinning.

Voor welke bedrijven heeft Workplanet kleding bedrukt?

Klantenblok

Wat zijn de kosten om werkkleding te laten bedrukken

Dit hangt van een aantal factoren af., bijvoorbeeld: hoeveel stuks en de grootte van het ontwerp. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via info@planetgroup.nl

Nog meer vragen over het bedrukken?

Contact met Workplanet

Telefoon: +31 (0)71-8200242
E-mail (algemeen): info@planetgroup.nl
E-mail (klantenservice): klantenservice@planetgroup.nl

Adresgegevens winkel in Leiderdorp

Planet Group BV
Draadbaan 17
2352 BM te Leiderdorp

Bekijk Workplanet in Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

Workplanet is onderdeel van Planet Group. Neem contact met ons op voor al je vragen over onze producten of diensten. Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met vrijwel alle producten die wij verkopen. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax. Uiteraard ben jij ook welkom in onze winkel in Leiderdorp.

Heb je een vraag? None