⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkshirts

Werkshirts online bestellen. Liever eerst even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze winkels in Leiderdorp en Alphen. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat op voorraad bij ons is? Neem dan contact met ons op.

Werkshirts
1 tot en met 21 van 303 resultaten.

Werkshirts

Werkshirts zijn essentiële kledingstukken voor professionals in verschillende vakgebieden. Bij Workplanet begrijpen we de unieke behoeften van werknemers en bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige werkshirts die comfort, stijl en functionaliteit bieden.

Onze werkshirts zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden waarin ze worden gedragen. Of je nu in de bouw, de industrie, de logistiek of een andere sector werkt, onze shirts zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen slijtage. We gebruiken materialen zoals katoen, polyester en katoen-polyester blends die zacht aanvoelen op de huid, ademend zijn en tegelijkertijd stevig en robuust zijn.

Comfort

Comfort is van het grootste belang bij onze werkshirts. We begrijpen dat werknemers vaak lange dagen maken en behoefte hebben aan kleding die hen comfortabel houdt tijdens hun werkzaamheden. Daarom zorgen we ervoor dat onze shirts een goede pasvorm hebben en voldoende bewegingsvrijheid bieden. Ze zijn ontworpen om niet beperkend te zijn en je vrij te laten bewegen, wat bijdraagt aan je algehele comfort en productiviteit.

Functionaliteit

Naast comfort bieden onze werkshirts ook functionaliteit. Ze zijn voorzien van handige details die zijn afgestemd op de behoeften van professionals. Denk aan borstzakken met klittenbandsluiting of ritssluiting om kleine gereedschappen, pennen of telefoons veilig op te bergen. Sommige shirts hebben zelfs reflecterende details om de zichtbaarheid te vergroten, vooral in omgevingen met weinig licht. Deze functionele elementen maken het werken efficiënter en gemakkelijker.

Stijl

Bij Workplanet begrijpen we dat stijl ook belangrijk is. Werkkleding hoeft niet saai te zijn. Onze werkshirts zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen, zodat je er professioneel en verzorgd uit kunt zien tijdens het werk. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassiek effen shirt of een shirt met strepen of ruiten, we hebben opties die passen bij jouw smaak en werkomgeving. Hieronder vindt u een voorbeeld van een van onze Werkshirts:

Mascot Potsdam 50567 t-shirt unisex

  • Materiaal: 60% katoen, 40% polyester.
  • Gewicht: 195 gr.
  • Kleuren: rood/zwart, groen/zwart, wit/donkerantraciet, zwart/donkerantraciet, korenblauw/donkerantraciet, donkerantraciet/zwart, lichtkhaki/zwart, antraciet/zwart.
  • Maten: XS - 4XL

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van onze werkshirts. We streven naar kwaliteit en duurzaamheid, zodat onze shirts bestand zijn tegen intensief gebruik en regelmatig wassen. Ze behouden hun vorm, kleur en functionaliteit, zelfs na veelvuldig dragen en reinigen. Onze werkshirts zijn gemaakt om lang mee te gaan en je te ondersteunen tijdens je werkzaamheden.

Bij Workplanet streven we naar tevredenheid van onze klanten. We bieden hoogwaardige werkshirts die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van professionals. Of je nu op zoek bent naar een shirt voor dagelijks gebruik of voor specifieke werkzaamheden, we hebben een ruime keuze aan shirts die aan jouw eisen voldoen.

Heb je een vraag? None