⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Reflecterende truien

Reflecterende truien online bestellen. Liever eerst even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze winkels in Leiderdorp en Alphen. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat op voorraad bij ons is? Neem dan contact met ons op.

1 tot en met 21 van 47 resultaten.

Reflecterende truien

Reflecterende truien zijn essentiële kledingstukken voor iedereen die werkt in omgevingen waar zichtbaarheid van groot belang is. Of je nu werkzaam bent op bouwplaatsen, in de logistiek of in de hulpverlening, reflecterende truien zorgen ervoor dat je opvalt en veilig blijft, zelfs bij weinig licht of slechte weersomstandigheden.

Reflecterend materiaal

Een van de belangrijkste kenmerken van reflecterende truien is het gebruik van reflecterend materiaal, vaak in de vorm van stroken of panelen, die licht weerkaatsen wanneer er een lichtbron op schijnt. Dit zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor anderen, zoals collega's, bestuurders of omstanders, waardoor het risico op ongelukken en verwondingen wordt verminderd. Reflecterende truien zijn daarom een cruciale aanvulling op de veiligheidsuitrusting van werknemers

Comfort en functionaliteit van Reflecterende truien

Naast de verbeterde zichtbaarheid bieden reflecterende truien ook comfort en functionaliteit. Ze zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen die ademend zijn en vocht afvoeren, waardoor je koel en droog blijft, zelfs tijdens intensieve werkzaamheden. Daarnaast zijn reflecterende truien ontworpen met het oog op bewegingsvrijheid, zodat je comfortabel kunt werken zonder beperkingen.

Veiligheid

Bij Workplanet begrijpen we het belang van veiligheid en comfort op de werkvloer, en daarom bieden we een uitgebreid assortiment reflecterende truien van topkwaliteit. Onze truien zijn gemaakt volgens de hoogste normen en voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. We werken samen met gerenommeerde merken die gespecialiseerd zijn in veiligheidskleding, zodat we jou de beste bescherming kunnen bieden.

Verschillende stijlen, kleuren en maten

Onze reflecterende truien zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten, zodat je een trui kunt kiezen die perfect past bij jouw specifieke behoeften en werkomgeving. Of je nu op zoek bent naar een klassieke hoodie, een sportieve sweater of een praktische vest, we hebben het allemaal. Onze truien zijn niet alleen functioneel, maar ook modieus, zodat je er professioneel uitziet tijdens het werk. Hieronder vind je een voorbeeld van een van onze Reflecterende truien:

Yoko Yoko HV pullover hoodie

- Materiaal: 100% Polyester.
- Kleuren: Hi-Vis Yellow, Hi-Vis Orange, Hi-Vis yellow/Navy, Hi-Vis Orange/Navy, Black, Navy.
- Maten: 'S/3XL.
- Gewicht: 280 gr/m2.100% niet-pluizend polyester.
- 2 reflecterende stroken (5 cm breed) rond het lichaam en op de armen.
- Een reflecterende band op iedere schouder.
- Nektape.
- Capuchon (in het verlengde van de kraag) met aanrijgkoordje.
- Ingezette mouwen.
- Kangoeroezak aan de voorkant.
- Uiteinden van mouwen en kledingstuk in ribboord.

Specifieke eisen en de geldende veiligheidsnormen

Bij het kiezen van de juiste reflecterende trui is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke eisen van jouw werkplek en de geldende veiligheidsnormen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat veiligheid op de eerste plaats komt, en daarom streven we ernaar om jou de beste oplossingen te bieden.

Heb je een vraag? None