⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werktruien met hoody

Werktruien met hoody eenvoudig online bestellen. Liever eerst even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze winkels in Leiderdorp en Alphen. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat op voorraad bij ons is? Neem dan contact met ons op.

21 resultaten.

Werktrui hoodie

Werktrui hoodies zijn de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar comfort, functionaliteit en stijl in hun werkkleding. Deze veelzijdige kledingstukken combineren de warmte en functionaliteit van een werktrui met het gemak en de casual uitstraling van een hoodie. Of je nu in de bouw, de logistiek, de transportsector of een andere veeleisende werkomgeving werkt, een werktrui hoodie is een must-have item dat je helpt om je werk efficiënt en comfortabel uit te voeren.

Warmte van Werktrui hoodie

Een van de belangrijkste voordelen van een werktrui hoodie is de warmte die het biedt. Het fleece materiaal zorgt voor isolatie en houdt je warm tijdens koude werkdagen. Of je nu buiten werkt of in een koude omgeving, de werktrui hoodie beschermt je tegen de elementen en helpt je om je lichaamstemperatuur op peil te houden. De capuchon biedt extra bescherming tegen wind en regen, waardoor je droog en comfortabel blijft, zelfs in slechte weersomstandigheden.

Functionaliteit

Naast warmte en bescherming biedt de werktrui hoodie ook uitstekende functionaliteit. Veel hoodies zijn voorzien van handige zakken waarin je gereedschap, telefoon, meetinstrumenten en andere benodigdheden kunt opbergen. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je al je essentiële items binnen handbereik hebt. Daarnaast hebben sommige werktrui hoodies versterkte stiksels en verstevigde ellebogen voor extra duurzaamheid en bescherming tegen slijtage.

Stijlvol

De werktrui hoodie is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het moderne ontwerp en de verschillende kleuropties zorgen ervoor dat je er professioneel uitziet tijdens het werk. Of je nu gaat voor een klassieke effen kleur of een opvallend patroon, er is altijd een werktrui hoodie die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Het casual karakter van de hoodie maakt het ook geschikt voor informele werkomgevingen of voor na het werk. Hieronder vind je een voorbeeld van een van onze Werktrui hoodie:

Dassy Indy werksweater

Details:
- Materiaal: 80% katoen/ 20% polyester.
- Gewicht: 340 gram/m2.
- Cordura-elleboogstukken.
- korte ritssluiting.
- tweelaagse kap regelbaar met koord.
- lange mouwen.
- versterkte schouderstukken.
- gebreide mouw- en heupboord.
- kangoeroezak.
- stiksels in contrastkleur.
- geschikt voor borduurwerk en bedrukking.
- getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel).
- Bekijk de maattabel voor hulp bij het kiezen van de juiste maat.

Letten op de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal

Bij het kiezen van een werktrui hoodie is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Hoogwaardige fleece stoffen zorgen voor een lange levensduur en behouden hun vorm en kleur, zelfs na veelvuldig wassen en dragen. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de pasvorm en maatvoering, zodat de hoodie comfortabel zit en voldoende bewegingsvrijheid biedt tijdens het werk.

Kortom, een werktrui hoodie is een essentieel kledingstuk voor elke professional die op zoek is naar comfort, functionaliteit en stijl. Het biedt de nodige warmte, bescherming en opbergmogelijkheden, terwijl het er tegelijkertijd professioneel uitziet. Investeer vandaag nog in een kwalitatieve werktrui hoodie en ervaar het gemak en comfort tijdens je werkdagen.

Heb je een vraag? None