⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Sioen werkjassen

Sioen werkjas online bestellen. 

1 tot en met 21 van 47 resultaten.

Sioen werkjassen

Wij bieden een ruim assortiment Sioen werkjassen waaronder veel high vis werkjassen en regenjassen. Bijna alle Sioen werkjassen zijn wind en regendicht (normering: EN 343).

Kwaliteitsvolle Sioen werkkleding

Sioen werkkleding richt zich op kwaliteitsvolle professionele beschermkleding, gespecialiseerde beschermkleding en recreatiekleding voor privégebruik. Sioen is Europees marktleider op zijn gebied, is actief in meer dan 80 landen en heeft meer dan 2.800 werknemers in 8 vestigingen.

Sioen werkjassen high vis

High Visibility werkkleding wordt volgens de EN ISO 20471 ingedeeld in drie verschillende klassen. Deze klassen geven aan welk beschermingsniveau de reflecterende kleding heeft voor verschillende situaties.

KLASSE 1 - Hi-Vis kleding uit Klasse 1 is te gebruiken in situaties met een laag botsingsrisico en risico op ongelukken. High Visibility werkkleding uit klasse 1 is niet geschikt voor werken langs de openbare weg. Maar wel voor extra zichtbaarheid binnen het bedrijf, verkeersregelaars die met name met (gedeeltelijk) daglicht opereren. Maximale verkeerssnelheid 30 km/uur.

KLASSE 2 - Werkkleding uit Klasse 2 zorgt voor goede zichtbaarheid binnen de wegenbouw, koeriersdiensten en werkzaamheden in schemerlicht. High Visibility werkkleding uit klasse 2 is geschikt voor het werken langs de openbare weg (maximale snelheid verkeer 50 km/uur).

KLASSE 3 - Bij werkzaamheden in het donker is het dragen van High Visibility werkkleding uit klasse 3 verplicht. Zichtbaar bij verkeersnelheid tot en met in ieder geval 90 km/uur. Deze optimale zichtbaarheid verminderd sterk het risico op ongevallen.

Contact met Workplanet

Telefoon: +31 (0)71-8200242
E-mail (algemeen): info@planetgroup.nl
E-mail (klantenservice): klantenservice@planetgroup.nl

Adresgegevens winkel in Leiderdorp

Planet Group BV
Draadbaan 17
2352 BM te Leiderdorp

Bekijk Workplanet in Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

Workplanet is onderdeel van Planet Group. Neem contact met ons op voor al je vragen over onze producten of diensten. Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met vrijwel alle producten die wij verkopen. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax. Uiteraard ben jij ook welkom in onze winkel in Leiderdorp

Heb je een vraag? None