⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Result jassen

Result jassen online bestellen.

1 tot en met 21 van 50 resultaten.

Result jassen

De Result jassen zijn mooie jassen van goede kwaliteit. Wij bieden veel verschillende jassen aan voor werk en aller daags.

Result Mens Snow Bird Hooded Jacket

Deze jas is gemaakt van 100% nylon en gewatteerd met polyester. De jas beschermt tegen lichte regen en is winddicht. Via een ritssluiting gaat de jas dicht, ook de voorzakken hebben ritsen. De jas voel erg zacht en licht aan, maar ook al is de jas heel licht is die alsnog erg warm en eenvoudig op te bergen.

Result Holkam Jacket

Van deze jassen is er een dames en heren versie. Beidde jassen zijn in de kleuren zwart en donkerblauw verkrijgbaar. Gemaakt van 100% polyester. De sluiting is door middel van een rits, ook de 2 voorzakken hebben een ritssluiting. De jas is heel licht van gewicht en ook heel warm. Er zit een aanrijgkoord aan de onderkant van de jas

Result jassen en werkjassen bestellen

​Jij kunt Result jassen en werkjassen eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk eerst eens rustig de verschillende pasvormen en kleuren. Vervolgens reken je eenvoudig online af. Wij kunnen het merk result zeer snel leveren. Heb jij nog vragen of wil jij eerst de werkkleding even passen? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

Heb je een vraag? None