⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Gelaatsschermen

Gelaatsschermen online bestellen.

0 resultaten.

Geen producten gevonden.

Gelaatsschermen

Gelaatsschermen, ook wel bekend als gezichtsschermen of gezichtsschilden, zijn beschermende apparaten die worden gebruikt om het gezicht te bedekken en te beschermen tegen verschillende gevaren en risico's. Ze bestaan uit een transparant scherm dat het hele gezicht bedekt, inclusief de ogen, neus en mond.

Vaak gebruikt in verschillende werkomgevingen

Gelaatsschermen worden vaak gebruikt in verschillende werkomgevingen, zoals laboratoria, medische instellingen, bouwplaatsen en industriële settings. Ze bieden bescherming tegen vloeistoffen, chemische stoffen, deeltjes en stof. Ze worden ook gebruikt in de gezondheidszorg, vooral tijdens infectie-uitbraken, om te voorkomen dat ziekteverwekkers zich verspreiden via druppeltjes in de lucht.

Voordelen van Gelaatsschermen

Het gebruik van gelaatsschermen heeft enkele voordelen ten opzichte van andere vormen van gezichtsbescherming, zoals gezichtsmaskers. Ze bieden een volledige gezichtsbedekking en beschermen de ogen, die een belangrijke toegangspoort zijn voor infecties. Ze zijn ook comfortabeler om langere tijd te dragen, omdat ze geen direct contact maken met de huid en de ademhaling minder beperken. Bovendien kunnen gelaatsschermen herbruikbaar zijn en gemakkelijk schoongemaakt worden.

Veiligheid

Het is echter belangrijk op te merken dat gelaatsschermen niet als vervanging moeten worden gezien voor andere vormen van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondmaskers. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met andere beschermingsmiddelen om een gelaagde benadering van veiligheid te bieden. De effectiviteit van gelaatsschermen kan variëren, afhankelijk van het specifieke risico en de omstandigheden. Het is altijd raadzaam om de richtlijnen en voorschriften van relevante autoriteiten en deskundigen te volgen bij het kiezen en gebruiken van gezichtsbescherming.

Bestellen bij Workplanet​

Jij kunt Gelaatsschermen eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk eerst eens rustig welk artikel bij jouw wensen past en reken eenvoudig online af. Wij kunnen alle merken zeer snel leveren. Heb jij nog vragen of wil jij eerst jouw favoriete artikel even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze XL-winkels in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Onze winkels zijn dagelijks geopend van 09:00-17:00 voor bedrijven en particulieren. Met of zonder afspraak. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

Heb je een vraag? None