⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

PBM: Persoonlijke beschermingsmiddelen

Wil jij online een PBM artikel kopen? Zoals een helm, werkhandschoenen, veiligheidsbril of stofmasker? Bekijk dan ons complete aanbod.

Werkhandschoenen
Gehoorbescherming
Adembescherming
Gelaatsbescherming
Hoofdbescherming
Valbeveiliging
Accessoires

PBM: persoonlijke beschermingsmiddelen

PBM artikelen - Op Workplanet zijn verschillende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te vinden. Een voorbeeld van een merk die wij in ons assortiment hebben is JSP. De grootste categorieën PBM in ons assortiment zijn: adembescherming, hoofdbescherming, valbeveiliging en werkhandschoenen.

Adembescherming is een categorie PBM waarin producten staan die een persoon bescherming bieden. Een voorbeeld is een bril-masker combinatie die bescherming biedt tegen gevaarlijke stoffen in de lucht. De categorie hoofdbescherming bestaat uit helmen die het hoofd van een persoon beschermen tegen stoten of vallende voorwerpen. PBM-producten in de categorie valbeveiliging zorgen voor extra valbeveiliging, zoals harnassen en/of complete sets harnassen.

Over Persoonlijke bescherming

PBM-producten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën. De eerste categorie bestaat uit producten zoals regenkleding en handschoenen die een bescherming bieden tegen lage risico’s. De tweede categorie bestaat uit persoonlijke beschermingsmiddelen die bescherming bieden tegen middelhoge risico’s, zoals een veiligheidsbril of veiligheidshelm. De derde categorie bestaat uit PBM die bescherming bieden tegen hoge risico’s, zoals een harnasgordel of ademhalingsapparatuur.

Contact met Workplanet

Workplanet levert persoonlijke beschermingsmiddelen aan bedrijven en particulieren. Neem contact met ons op door te bellen (071-8200242) of een e-mail te versturen. Voor bedrijven is het mogelijk om grotere hoeveelheden te bestellen met een staffelkorting. Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit. Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom om langs te komen in onze XL-winkel in Leiderdorp.

Heb je een vraag? None