Categorie├źn
×
Categorie├źn
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Redbrick Actie 2

Oplossingen

Planet Group is van mening dat je met een breed assortiment alleen er niet bent. Het aankleden van een bedrijf vraagt kennis en bovenal veel van uw aandacht en tijd, het brengt veel zorgen met zich mee!

 

Bewerken

Natuurlijk moet werkkleding comfortabel dragen en functioneel zijn. Maar tegenwoordig is werkkleding ook een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Als totaal aanbieder kunt u bij Planet Group ook terecht voor het borduren en/of bedrukken van uw kleding. Afhankelijk van de mogelijkheden van de gekozen kleding, uw wensen en rekening houdend met de eisen, adviseren wij u op maat.

Wij bieden verschillende manieren van bewerken:

  • Borduren
  • Sublimatie
  • Transfers
  • Zeefdruk

 

Advies

Voor de aanschaf van werkkleding kunt u op veel adressen terecht. Het wordt een ander verhaal als u de aanschaf van de juiste werkkleding overweegt. De “juiste” aankleding is uiterst belangrijk. Het zorgt namelijk voor betere prestaties van uw medewerkers. Werkkleding moet aan een aantal criteria voldoen. Het moet op zijn minst het volgende bieden; veiligheid, draag- en werkcomfort en uitstraling.

Dit geldt voor ieder bedrijf, maar; Elk bedrijf is anders!

Planet Group is zich hiervan als geen ander bewust. Speciaal hiervoor heeft Planet Group een quickscan ontwikkeld. Tijdens een adviesgesprek gaan wij uitgebreid in op wat voor de klant belangrijk is. Aan de hand van dit gesprek brengen wij een kosteloos en vrijblijvend advies uit. Nu weet u wat de juiste aankleding voor uw bedrijf is.

Het adviesgesprek kan plaatsvinden op uw locatie. Onze adviseur komt dan bij u langs met de benodigde materialen en presentatiemiddelen. Maar veelal maken klanten gebruik van de mogelijkheid om dit gesprek in onze winkel te voeren. In een gemoedelijke omgeving presenteren wij een grote greep uit het assortiment. Aan de hand hiervan kunt u zich een goed beeld vormen van de verschillende mogelijkheden.

 

Doorpassen

Na het advies over de inhoud van het benodigde kledingpakket houdt onze dienstverlening niet op. Na uw akkoord over de invulling van het pakket komt onze adviseur bij u langs voor zogenaamde passessies. Uw medewerkers passen de kleding uit het pakket opdat wij een volledige inventarisatie hebben van de exact benodigde kleding. Veel bedrijven geven overigens de voorkeur om de passessies te houden in onze winkel in Leiderdorp. De medewerkers kunnen dan op voor hun geschikte momenten de kleding komen passen.

 

Vermaken

In sommige gevallen voldoet de standaard kleding niet. Dan moeten er kleine aanpassingen gedaan worden, waardoor de medewerkers alsnog goed in de kleding kunnen werken. Onder deze dienstverlening valt niet alleen het inkorten van pijpen of het verlengen van mouwen. Ook het aanbrengen van extra’s kunnen wij voor u doen, hierbij moet u denken aan: het toevoegen van reflectiestrepen, naamtags, badges, etc.

 

Levering

Zodra de goederen bij ons binnen zijn,  gaan wij deze bewerken. Daarna komt het logistieke aspect aan bod. Ook hier kunnen veel strubbelingen ontstaan, want; Welk kledingstuk hoort nu bij wie? Wij kunnen de kleding leveren zoals u dat wenst, op het tijdstip dat het best voor u uitkomt. Wilt u levering in bulk of per medewerker, op het adres van het bedrijf of van de medewerker, geen probleem! Ophalen in onze winkel per medewerker is overigens ook een optie.

Voor de levering werken wij samen met diverse vervoerders. Overigens houden wij het liever persoonlijk en komen wij de kledingpakketten zelf bij u langsbrengen.

 

Nabestellingen

Zo alles loopt en iedereen is voorzien, maar dan houdt het nog niet op! Want na verloop van tijd is er behoefte aan vervanging of is er behoefte aan kleding voor een nieuwe medewerker. Ook hierin voorziet onze dienstverlening. In het geval van vervanging geeft u ons door welke persoon wat nodig heeft. Wij zien op basis van onze administratie wat de betreffende persoon als maat heeft en wij regelen het voor u. Een nieuwe medewerker gaan we doorpassen. Hierop volgt weer levering als afgesproken.

Om dit traject nog eenvoudiger te laten verlopen, hebben wij momenteel een nieuwe webshop in ontwikkeling. Hiermee kunnen wij u een “Eigen webshop” aanbieden. Het idee hiervan is, dat uw medewerkers inloggen op een shop die speciaal voor hun ingericht is. Hierover zal binnekort meer volgen.

Online bestellen

Planet Group biedt haar klanten ook de mogelijkheid om een online bestelling te plaatsen op onze webshops. Bezoek onze website Workplanet om werkkleding en werkschoenen te bestellen. Als u interesse heeft in werkschoenen, bezoek dan onze webshop Shoeplanet. Op Shoeplanet staan op dit moment 431 verschillende veiligheidsschoenen online van 28 merken.

Back to top