⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Thermo overalls

Thermo overalls online bestellen. Liever eerst even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze winkels in Leiderdorp en Alphen. Wil je er zeker van zijn dat jouw artikel en maat op voorraad bij ons is? Neem dan contact met ons op.

0 resultaten.

Geen producten gevonden.

Thermo overalls

Thermo overalls zijn de ideale kledingkeuze voor iedereen die in koude omstandigheden werkt en behoefte heeft aan warmte, comfort en bescherming. Of je nu buiten werkt in de bouw, landbouw, logistiek of een andere sector waarin je langdurig blootgesteld wordt aan lage temperaturen, een thermo overall biedt de ultieme isolatie en functionaliteit.

Thermische isolatie

Een van de belangrijkste kenmerken van thermo overalls is de uitstekende thermische isolatie. Ze zijn gemaakt van speciale materialen en voeringen die warmte vasthouden en je lichaam beschermen tegen kou. Hoogwaardige thermo overalls zijn vaak gemaakt van duurzame en isolerende materialen zoals polyester of nylon, met een voering van fleece of quilt voor extra warmte. Deze materialen zijn niet alleen isolerend, maar bieden ook ademend vermogen en vochtafvoerende eigenschappen om overtollig zweet en vocht van het lichaam af te voeren, waardoor je droog en comfortabel blijft.

Optimale bescherming

Thermo overalls bieden niet alleen warmte, maar ook optimale bescherming. Ze zijn vaak voorzien van verstevigde kniestukken, zitvlakken en elleboogstukken om slijtage te verminderen en de duurzaamheid te verhogen. Veel thermo overalls hebben ook handige zakken en opbergmogelijkheden voor gereedschap, handschoenen en andere benodigdheden. Bovendien hebben ze verstelbare taillebanden en manchetten om een goede pasvorm te garanderen en te voorkomen dat koude lucht binnendringt.

Lichaamsbedekking met thermo overalls

Een ander voordeel van thermo overalls is dat ze een volledige lichaamsbedekking bieden. In tegenstelling tot traditionele jassen en broeken, bedekken thermo overalls je hele lichaam, waardoor er geen openingen zijn waar koude lucht naar binnen kan komen. Dit is vooral handig bij werkzaamheden waarbij je vaak moet bukken, knielen of in ongemakkelijke posities moet werken, omdat je zeker kunt zijn van volledige bescherming tegen de kou.

Bewegingsvrijheid met thermo overalls

Thermo overalls zijn ook ontworpen met het oog op bewegingsvrijheid. Hoewel ze een volledige lichaamsbedekking bieden, zijn ze meestal voorzien van elastische panelen, verstelbare bandjes en flexibele stoffen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Dit maakt het mogelijk om vrij te bewegen en je werkzaamheden efficiënt uit te voeren, zonder beperkingen.

Bestellen bij Workplanet​

Jij kunt Thermo overalls eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk eerst eens rustig welk artikel bij jouw wensen past en reken eenvoudig online af. Wij kunnen alle merken zeer snel leveren. Heb jij nog vragen of wil jij eerst jouw favoriete artikel even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze XL-winkels in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Onze winkels zijn dagelijks geopend van 09:00-17:00 voor bedrijven en particulieren. Met of zonder afspraak. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

Heb je een vraag? None