categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Zorgkleding actie Workplanet

Zorgkleding actie Workplanet

Wock werkschoenen

Wock werkschoenen - bekijk de nieuwste modellen

 

3 artikel(en)

3 artikel(en)

 

Wock werkschoenen

Wock werkschoenen zijn met name ontworpen voor mensen die gedurende een langere tijd staand moeten werken. De Wock werkschoenen zorgen namelijk voor een extra demping zodat men veel minder last krijgt van pijntjes. Dit komt doordat de schoenen aan de ene kant goede technische kenmerken hebben en daarnaast comfortabel zitten. Wock veiligheidsschoenen zijn zeer duurzaam en speciaal ontworpen voor specialisten die elke dag een zeer lange periode op hun voeten moeten staan. Sommige technologieën in de Wock werkschoenen stimuleren zelfs de bloedsomloop. Lees er alles over door op een afbeelding van de Wock werkschoenen te klikken.

 

De producent van de Wock werkschoenen heeft ervoor gekozen om het assortiment klein te houden zodat het verbeteren van de kwaliteit van de Wock werkschoenen prioriteit heeft. De veiligheidsschoenen worden met name veel gebruikt in de volgende sectoren: verschillende zorginstellingen (zoals artsen, verpleegkundigen, tandartsen en chirurgen), de voedselindustrie, schoonmaakbedrijven en bedrijven gericht op schoonheid (zoals kappers, schoonheidsspecialisten, masseurs).

 

Het ruime assortiment Wock werkschoenen

De Wock werkschoenen zijn geproduceerd voor een specialistische doelgroep en bezitten veel productvoordelen. Jij kunt dit rustig nalezen als je op 1 van de afbeeldingen Wock werkschoenen klikt. Als voorbeeld zijn een paar van de eigenschappen van de Wock Clog: een antislip zool, extra luchtcirculatie, een wisselbare inlegzool, een antistatisch inlegstuk, de schoen kan tot 134 graden worden gesteriliseerd (stoom), schokabsorptie technologie, wasbaar tot 90 graden (wasmachine). Bovendien heeft de klant ruime keuze tussen de verschillende kleuren Wock veiligheidsschoenen. Ten slotte zijn de Wock werkschoenen te verkrijgen in de maten 35/36 tot en met 42/43.

 

Bestel nu jouw Wock werkschoenen

Ben jij voor jezelf of namens een bedrijf al langer opzoek naar de voordelen die de Wock werkschoenen jou kunnen bieden? Misschien heb je al eerder Wock werkschoenen gehad en is het tijd om een nieuw paar aan te schaffen? Kijk eens goed naar de verschillende producteigenschappen van alle modellen. Wij zijn ervan overtuigd dat ons assortiment Wock veiligheidsschoenen voor jou uitkomst kunnen bieden. Twijfel niet langer en bestel jouw Wock werkschoenen voordelig op onze webshop. Allereerst selecteer je het juiste model in de goede maat. Vervolgens kun je eenvoudig afrekenen met de betaalmethode die het beste bij jou past. Als jij voor 14:00 uur bestelt dan worden de Wock werkschoenen de volgende dag (indien voorradig) door DHL bij jou bezorgd.

 

Heb jij nog vragen of twijfel je misschien over de juiste maat? Wij merken dat veel van onze klanten het prettig vinden om eerst langs te komen in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en geven graag antwoord op jouw vragen. Wij maken graag tijd vrij zodat jij de juiste keuze kunt maken. Ons doel is dat jij straks jarenlang veilig en comfortabel aan de slag kunt zonder na te hoeven denken over het juiste schoeisel. Met behulp van de Wock werkschoenen gaat dit helemaal lukken! Bekijk onze openingstijden of contactgegevens. Tot snel!

 

Back to top