Categorieën
×
Categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Redbrick Actie 2

Reebok werkschoenen

Reebok werkschoenen zitten comfortabel door de extra demping. Het design van deze lichtgewicht veiligheidsschoenen ziet er bovendien erg mooi uit.

Artikelen 1 tot 16 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

 

Reebok werkschoenen: lichte en comfortabele veiligheidsschoenen

De nieuwste modellen Reebok werkschoenen op Workplanet zijn zeer comfortabel. Dit komt doordat deze modellen veel demping hebben en tot de lichtste schoenen ter wereld behoren: ongeveer 350 gram per schoen. De visie van Reebok is om schoenen te produceren die zo goed mogelijk bij de lifestyle van de doelgroep passen. Alle modellen zijn functioneel en hebben tegelijkertijd een aantrekkelijk design.

 

Kenmerken van de 'Sublite Cushion Work' lijn

De nieuwste werkschoenenlijn van Reebok heet de 'Sublite Cushion Work'. Sublite Cushion Work bereikt maximale lichtheid en flexibiliteit in een werkschoen. Met diepe groeven wordt de mobiliteit verbeterd. De SubLite foam tussenzool zorgt voor lichtgewicht demping en zachte ondersteuning. De groeven en de tussenzool verbeteren de bewegingsvrijheid. Het laag uitgesneden ontwerp zorgt voor een slanke, atletische look en maximale mobiliteit van de enkel. De bovenkant (van Mesh) zorgt voor ultiem ademend vermogen en vochtoverdracht gedurende de hele dag. Een MemoryTech Massage-voetbed past zich aan de unieke contouren van de voet aan. De Lichtmetalen neus vermindert het gewicht terwijl de schokbescherming behouden blijft.

 

De technologie in een Reebok werkschoen

Reebok werkschoen beschermneusEen van de belangrijkste eigenschappen van een goede veiligheidsschoen is het beschermen van de tenen. In veel Reebok werkschoenen zit een beschermneus die gemaakt is van composiet. Deze 'XTR composite toe' neus is 100% metaalvrij en zorgt voor extra ruimte voor de tenen. Een andere technologie van Reebok zorgt ervoor dat elektriciteit door de schoen heen wordt geleid. Daarnaast zijn er werkschoenen van Reebok die waterdicht zijn en ook kunnen ademen. Ten slotte zijn er Reebok werkschoenen met veel slipweerstand. Dit voorkomt dat iemand uitglijdt op een natte ondergrond met water of olie.

 

 

Aan welke veiligheidsnormen voldoen Reebok werkschoenen?

Reebok werkschoenen op Workplanet voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Dit is noodzakelijk voor een merk zoals Reebok, zodat de grote ambities worden waargemaakt. Alle Reebok werkschoenen voldoen aan de basisnormering (EN ISO 20345). Meerdere modellen voldoen aan de specifieke normering S1P SRC en aan S3 SRC. SRC betekent dat deze modellen voldoen aan de strengste normering ter wereld op het gebied van slipweerstand. S1P betekent dat dit model een extra weerstand heeft tegen penetratie in de zool. Wil jij meer informatie over dit onderwerp? Bekijk dan onze pagina over veiligheidsnormeringen. 

 

De Reebok werkschoenen zijn eenvoudig te bestellen

Heb jij het ideale paar Reebok veiligheidsschoenen eindelijk gevonden? Bestel ze dan eenvoudig op Workplanet. Selecteer eerst de juiste maat en reken vervolgens af in onze veilige betaalomgeving. Kies daarbij de methode die het beste bij jou past. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Wij hanteren een levertijd van 3 werkdagen. Heb jij nog vragen of twijfel je over de juiste maat? Het kan zo zijn dat het ene merk net even iets ruimer valt dan een ander merk. Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top