categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Zorgkleding actie Workplanet

Zorgkleding actie Workplanet

Puma werkschoenen

Puma werkschoenen hebben een sportief design en extra demping. Hierdoor lopen alle modellen erg lekker.

 

Artikelen 1 tot 16 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 16 van 64

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

 

Puma werkschoenen met extra demping

Wij bieden een compleet assortiment Puma werkschoenen aan. Puma is een wereldwijd bekend sportmerk met een grote naamsbekendheid. Al enkele jaren heeft Puma ook een uitgebreide lijn met werkschoenen. Deze sportieve veiligheidsschoenen hebben een modern uiterlijk, een goede kwaliteit, zijn comfortabel en zeer duurzaam. Veel van onze klanten waarderen deze Puma werkschoenen. Op dit moment kunnen wij meer dan 30 modellen leveren die voor vrijwel elke klantwens een uitkomst bieden.

 

Puma werkschoenen maattabel

Puma werkschoenen maattabel

 

Sportieve en veilige werkschoenen

Al generaties lang is Puma een merk dat wereldwijd bekend staat als een toonaangevende sportmerk. Het merk combineert de invloeden vanuit de sportwereld met lifestyle en mode. Bij de ontwikkeling van de werkschoenen heeft Puma deze kenmerken centraal gezet en aangevuld met de ontwikkelingen op het gebied van veiligheidsschoenen. Deze combinatie heeft geresulteerd in een zeer interessante collectie Puma werkschoenen die voorzien zijn van het specifieke Puma karakter. De Puma veiligheidsschoenen kenmerken zich door hun sportieve en moderne uiterlijk waardoor het lijkt alsof u helemaal geen werkschoenen aan heeft.

 

Een geweldige demping en andere kenmerken

De Puma werkschoenen staan naast hun uiterlijk ook bekend om een geweldige demping. Veel aandacht wordt besteed aan de zool.  Naast de innovatieve loopzolen, zijn de inlegzolen ook van extreem goede kwaliteit en gericht op ondersteuning en demping. Alle Puma schoenen hebben hierdoor veel draagcomfort en draaggemak.

Puma veiligheidsschoenen zijn vernieuwend met de nieuwste technologieën zoals bijvoorbeeld het Puma Cell System en de Sympatex Technology. Daarnaast zijn onze veiligheidsschoenen natuurlijk voorzien van neusbescherming, een beschermende zool van kevlar en breath-active voering en demping. Daarnaast heeft Puma alle kennis die ze in de afgelopen jaren als sportmerk hebben opgedaan gebruikt bij de ontwikkeling van de Puma werkschoenen. Hierdoor heeft Puma een flinke voorsprong op de concurrentie als het gaat om het uiterlijk van sportieve werkschoenen.

 Puma werkschoenen


Bestel de juiste veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen worden ontwikkeld voor diverse categorieën. Afhankelijk van de werkzaamheden die je uitvoert en het gevaar dat dit kan opleveren worden de juiste Puma veiligheidsschoenen bepaald. Het maken van de juiste keuze werkschoenen is dus nog niet zo eenvoudig. Laat je adviseren door de werkgever of neem contact met ons op. Bij al onze Puma schoenen staat erbij vermeld voor welke categorie ze geschikt zijn. De verschillende klassen waaraan Puma werkschoenen moeten voldoen zijn:

Puma werkschoenen veiligheidsnormeringen

 

Gelijk bestellen of eerst even passen?

Met een zeer breed aanbod hebben wij voor iedereen het juiste paar. Na een bestelling worden de Puma werkschoenen normaal gesproken binnen 3 werkdagen afgeleverd. Wil jij liever eerst even de schoenen passen of een gratis advies? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top