⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

PSP

PSP artikelen met extra scherpe prijzen.

1 tot en met 21 van 24 resultaten.

PSP werkhandschoenen

PSP werkhandschoenen is een merk in het bedrijf President Safety. Het bedrijf is ruim 160 jaar oud. Dit zorgt voor de nodige ervaring in de veiligheidsartikelen. Bij President Safety staat de klant centraal. Het bedrijf ontwikkeld op de gebieden die de klanten belangrijk vinden. Op die manier voldoen de PSP werkhandschoenen aan bijna iedere eis die een klant heeft. Graag zal ik onze best verkochte PSP handschoenen met je behandelen.

PSP 10-700 werkhandschoenen

Ben jij op zoek naar een comfortabele, eenvoudige werkhandschoen voor een niet al te hoge prijs? Dit is een ideaal product voor jou. Deze handschoen heeft een PU antislip coating op de palm. Verder is de handschoen van een goed ventilerende stof gemaakt. Zo heb je geen last van te veel warmte in de handschoen. Door dit alles heeft de PSP 10-700 werkhandschoen een hoog draagcomfort. Deze handschoenen hebben een zeer hoge vingergevoeligheid, daardoor zijn ze erg geschikt voor beroepen in de bouw of bijvoorbeeld schilders.

PSP 10-140 Allround Latex werkhandschoenen

Dit is een sterke en zeer goed beschermende handschoen. De palm is volledig bedekt met een sterke latex coating. Daardoor is deze snijbestendig en bied een hoge schuurweerstand. De rug van de handschoen is juist van luchtige ventilerende stof gemaakt. Deze handschoen gaat lang mee door de stevigheid. En dat is alles nog niet. Deze PSP werkhandschoenen zitten ook nog eens enorm comfortabel. Door de naden die in het product verwerkt zijn, ontstaat er geen irritatie op de huid, maar kan je jouw werk op de ideale manier uitvoeren. Deze handschoenen kunnen onder andere goed gebruikt worden in de agrarische sector, maar ook de bouw en vele andere richtingen.

PSP 15-600 Cut 5 PU werkhandschoenen

Zoals de naam al zegt zijn deze handschoenen snijbestendig. Dit komt de coating. Deze handschoen heeft niet net als de voorstaande handschoenen een latex coating. Deze handschoen heeft een speciale coating. Het bestaat namelijk uit HDPE/ polyester en glasvezel. Ook deze handschoen ventileert goed, waardoor ook deze handshoen een hoog draagcomfort is. Dat is ook 1 van de specialiteiten van dit merk. De hoge comfort.

Andere PSP producten

PSP werkhandschoen heeft ook andere producten. Zo verkoopt PSP ook werklaarzen en regenoverals, vouwmaskers, mondmasker, noem maar op. De 30-203 coverall is het laatste product dat ik uitlicht. Deze coverall werkt vlam vertragend. Zo kan je met een veiliger gevoel werken. De coverall heeft veel zakken, zo kan al uw spullen opbergen. Het heeft drukknopen, waardoor je jouw coverall gemakkelijk sluit. Verder heeft dit PSP product kniezakken, daar passen kniebeschermers in. Kortom een mooie en goede kwaliteit coverall.

Kan ik de PSP werkhandschoenen eerst passen?

​Dat is zeker mogelijk. Bekijk eerst eens rustig welk model bij jouw wensen past. Wij raden aan om vervolgens even contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij jouw informeren of een bepaalde maat voorradig is in onze winkel. Het is uiteraard mogelijk om de PSP werkhandschoenen online te bestellen. Voorradige artikelen leveren wij binnen 3 werkdagen. Artikelen dit niet voorradig zijn, leveren wij gemiddeld tussen de 5 en 7 werkdagen. Om contact met ons op te nemen, kunt je bellen naar 071-8200242 of door een e-mail te versturen. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen.

Heb je een vraag? None