categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

BlackFridayWeekendBannerMobiel

BlackFridayWeekendBanner

Payper Werkkleding

Payper werkkleding

 

Artikelen 1 tot 16 van 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 85

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Italiaanse kwaliteit en deskundigheid

 

Payper is geboren vanuit een idee van de familie Valentini, geïnspireerd op het leven van hun vriend die als piloot op reddingsvluchten gewerkt had. Dit bracht hen op het idee om workwear en corporate wear te gaan produceren. Dit is speciaal ontworpen om te zorgen dat wie werk- en bedrijfskleding draagt zich soepel kan bewegen, maar ook goed beschermd is, maar toch ook gekleed gaat met oog voor elegantie. Wat typisch is voor de Italiaanse stijl. 

De enorme groei van het bedrijf en de stijgende specialisatie hebben in 2003 geleid tot het ontstaan van Industrial Wear. Dit heeft als doel de opgedane ervaring te industrialiseren, de catalogus uit te breiden met nieuwe producten, de diensten te versterken en nieuwe markten te veroveren.

In 2006, na de distributie in heel Italië te hebben bereikt, startte het bedrijf met de ontwikkeling van de export, waarbij binnen een paar jaar tijd de belangrijkste Europese markten werden bereikt. De catalogus heeft tegenwoordig meer dan tweeduizend producten, gekwalificeerd door verschillende certificeringen en wordt jaarlijks uitgebreid met meer dan vijftig nieuwe creaties. 

 

 

Creativiteit, onderzoek en ontwikkelingen


Payper is zowel een Italiaans als internationaal bedrijf, dat veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van modelontwikkeling, aanlevering van de grondstoffen en de productie van zowel vrijetijds - en werkkleding met een duidelijke doelstelling: de prestaties van de werknemers niet alleen praktischer en veiliger maken, maar ook een chiquere uitstraling geven. Elke stap in het bedrijfsproces wordt bepaald door duidelijke keuzes op het gebied van kwaliteit. De controle over het gehele productieproces, van het ontwerp tot aan de logistiek. Hierdoor wordt een hoge en duurzame kwaliteitsstandaard gegarandeerd. 

De collecties van Payper zijn ontworpen door het creatieve en ervaren Italiaanse R&D team. Van het onderzoek tot de stijlbepaling, de productontwikkeling en de confectie, het hele proces wordt tot in het kleinste detail op de voet gevolgd.
De productie vindt plaats bij partnerbedrijven in verschillende delen van de wereld en is gecertificeerd volgens de internationale criteria op het gebied van bescherming, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze technische afdelingen, verspreid over de verschillende productiegebieden en bemand met eigen professionele medewerkers, verzekeren in volledige synergie met de Italiaanse afdeling Lab&Quality dat de productiestandaards en de werkomstandigheden gerespecteerd worden.

 

Payper, INDUSTRIE 4.0

  

 Payper is voortdurend alert voor technologische verbeteringen en neemt daardoor binnen de sector een hoge positie in tussen de topspecialisten van Europa. In het nieuwe hoofdkantoor, geopend in 2017, heeft Payper een aantal uiterst geavanceerde logistieke oplossingen uitgevoerd, die het logistieke beheer integreren met de allernieuwste robottechnologiëen op het gebied van de productie. Deze combinatie garandeert de milieuvriendelijkheid, draagt bij tot een leefbare werkomgeving voor de medewerkers en verbetert tegelijkertijd de orderdoorlooptijd en de productiviteit. Het gehele proces is zodanig gecodificeerd dat de foutmogelijkheden tot nul gereduceerd zijn.

Back to top