categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

BlackFridayWeekendBannerMobiel

BlackFridayWeekendBanner

Odin thermokleding

Odin thermokleding houdt het lichaam warm & droog. Deze functionele werkkleding is met name geschikt voor koele en koude weersomstandigheden.

 

Artikelen 1 tot 16 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Over Odin thermokleding

Odin thermokleding staat voor wijsheid, kracht en magie. De collecties weerspiegelen de hoogste kwaliteit en een innovatief design. Odin Wear geeft een gevoel van lichamelijk welzijn en staat voor hoge eisen aan functie, comfort en kwaliteit. Als bedrijf streeft het naar een hoge standaard van prestaties. Odin vindt het belangrijk om een verschil te maken door kwaliteit te ontwerpen en prestaties te optimaliseren.

 

Odin thermokleding

Odin thermokleding houdt het lichaam warm & droog. Warme functionele kleding voor in koele en koude weersomstandigheden. Het vocht-transporterende en warmte-isolerende materiaal zorgt voor een optimale regulering van de lichaamstemperatuur. In de uitgebreide layer collecties ligt de nadruk op hoge functionaliteit, buitengewoon comfort en innovatief design. Voor alle kleding wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen.

Functionele lagen van Odin workwearOdin thermokleding

  • De gehele collectie van Odin thermokleding baseert zich op het lagen principe.
  • De kleding bestaat uit een functionele onderlaag, een isolerende tussenlaag en een beschermende buitenlaag.

Deze drie lagen zorgen ervoor dat je lichaam onder alle omstandigheden droog, warm en veilig blijft – het hele jaar door. Afhankelijk van de weersomstandigheden en activiteit past men de opbouw van de kledinglagen aan. Je kunt gemakkelijk één of twee lagen weglaten.
 

 

De verschillende collecties

 

COOL

Houdt het lichaam koel & droog. Dunne, lichte functionele onderkleding geschikt voor elke lichamelijke activiteit. De Odin thermokleding dient ook voor warme weersomstandigheden, zowel binnen als buiten. Het ademde en vocht transporterende materiaal zorgt voor een optimale regulering van de lichaamstemperatuur.

 

WARM

Houdt het lichaam warm & droog. Warme functionele onderkleding en thermokleding is geschikt voor elke lichamelijke activiteit. Het is geschikt voor koele en koude weersomstandigheden. Het vocht transporterende en warmte-isolerende materiaal zorgt voor een optimale regulering van de lichaamstemperatuur.

 

SAFE

Houdt het lichaam veilig & warm. Functionele beschermende onderkleding voorzien van brandvertragende en antistatische eigenschappen. Het brandvertragende en warmte-isolerende materiaal zorgt in de meest verschillende weersomstandigheden voor bescherming. Ook tegen hitte en vuur in verschillende gevarenzones.

 

De werkkleding komen passen?

Natuurlijk! Jij bent van harte welkom in onze winkel in Leiderdorp. Workplanet is onderdeel van Planet Group. Wij zijn sinds 2001 specialist op het gebied van werkkleding en werkschoenen. In onze winkel staan onze medewerkers voor jou klaar om een gratis advies te geven. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met jou! Kom eens langs en ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze werkkleding en bepaal zelf welk merk het best bij jouw wensen past. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top