categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Winterkleding 10% korting

Winterkleding 10% korting

Ocean regenkleding

Ocean Regenkleding is opgericht in 1958 in Herning (Denemarken). Ocean produceert en distribueert werkkleding, regenkleding en winterkleding voor zowel de professionele en de particuliere gebruiker. Bekende Ocean producten zijn waadbroeken en waadpakken voor de (zee)visserij.

 

Artikelen 1 tot 16 van 271

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 271

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Ocean regenkleding: hoge kwaliteit regenkleding en werkkleding

Ocean regenkleding werd in 1958 in Herning (Denemarken) opgericht om de allerbeste waterdichte kleding te maken. Het bedrijf vestigde zich al snel als marktleider met producten in de offshore visserij-industrie en de handel in visuitrusting. Door constant nieuwe mogelijkheden en producten te onderzoeken, met behulp van de nieuwste technologie, wordt er altijd gebruik gemaakt van de nieuwste generatie materialen. Tegenwoordig is het merk vooral bekend om de waadbroeken en waadpakken. Het doel van Ocean is om comfortabele en duurzame kleding te leveren van de hoogste kwaliteit tegen de juiste prijs.

 

De regenkleding van Ocean is geschikt voor veel beroepen

Ocean levert gegarandeerde waterdichte kleding voor vele industrieën en beroepen. Een paar voorbeelden zijn de (zee)visserij, voedselverwerking, industriële reiniging, landbouw, weg-en waterbouw en olieraffinage. In welke branche je je ook bevindt, als je tijdens je werk nat wordt, is het de inzet van Oceans om je droog te houden. Het succes en de groei van het bedrijf kan worden toegeschreven aan betrouwbaarheid, geloofwaardigheid, beschikbaarheid en vriendelijke service. De verkoop vindt plaats via een netwerk van erkende dealers over de hele wereld. Sinds 2014 maakt het Zweedse merk Arbesko ook deel uit van Ocean.

 

De Ocean regenkleding bestellen

De producten van Ocean zijn eenvoudig op onze webshop te bestellen. Het is ook mogelijk om de producten eerst even passen. Kom eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top