categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Winterkleding 10% korting

Winterkleding 10% korting

FTG werkschoenen

FTG werkschoenen hebben een modern en sportief design. Deze Italiaanse, lichtgewicht veiligheidsschoenen bieden een uitkomst voor zowel heren als dames.

 

Artikelen 1 tot 16 van 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

FTG werkschoenen zijn moderne, lichtgewicht veiligheidsschoenen

FTG werkschoenen worden al meer dan 50 jaar geproduceerd in Noord-Italië. Deze unieke veiligheidsschoenen behoren tot de lichtste schoenen ter wereld en hebben een moderne uitstraling. Het design van meerdere FTG modellen lijkt op de welbekende All Stars sneakers. Het merk onderzoekt constant nieuwe innovatieve mogelijkheden. Zo worden de FTG werkschoenen gemaakt van innovatieve, lichte materialen. FTG is uitgerust met sterk geautomatiseerde systemen die directe controle en productie mogelijk maken. Het doel van FTG is dat de werkschoenen voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de eindgebruikers tijdens het werk. De waarden van het merk garanderen de veiligheid.

 


Veilige en moderne FTG werkschoenen

 

FTG werkschoenen Soft WalkFTG werkschoenen zijn gemaakt van een zeer licht materiaal, maar dit gaat niet ten koste van het comfort, de kwaliteit of de levensduur. Dit komt onder andere door het dempingssysteem dat het merk gebruikt: de “Soft Walk”. Met behulp van deze technologie verhoogt FTG het loopcomfort. Hierdoor zijn mensen minder snel moe terwijl de schoen toch maximale bescherming biedt. De Soft Walk technologie is niet in alle modellen verwerkt, dus kijk goed bij de eigenschappen van het product in de productbeschrijving.


FTG werkschoenen veiligheidsneusDaarnaast hebben FTG werkschoenen een veiligheidsneus van composietmateriaal. Het merk is erin geslaagd om een zeer lage en smalle neus te ontwerpen die esthetisch volledig verborgen zit. Uiteraard blijft het fijne comfort van de schoen ongewijzigd. De eigenschappen van de veiligheidsneus? De neus biedt weerstand tegen een impact van 200 Joule, is ruim, niet-magnetisch, licht en thermisch isolerend. Ook voldoet de veiligheidsneus aan strenge veiligheidsnormen.

 


Welke technologien zijn nog meer gebruikt in de FTG veiligheidsschoenen?

Een voorbeeld van een veelgebruikte technologie is het 'Eco-leer' waar een groot deel van de FTG modellen van gemaakt is. Eco-leer is chroom-vrij, ademend en bestendig tegen zuur. Gezondheid speelt een grote rol bij FTG en dat komt duidelijk naar voren door het gebruik van dit materiaal. FTG werkschoenen met Eco leer kunnen in de wasmachine gewassen worden en behouden hun vorm en kenmerken. Om een goed beeld te krijgen van de eigenschappen van het materiaal, bekijk dan de video hieronder:

 


FTG werkschoenen membraanVoor een werkschoen is het ook belangrijk dat het materiaal waterdicht is en kan ademen. FTG heeft een systeem ontworpen dat zorgt voor volledige ventilatie dankzij duizenden kleine gaatjes in een speciaal membraan. Tegelijkertijd zijn de schoenen waterdicht door het speciale Waterstop-membraan. Hierdoor wordt vocht voortdurend en onmiddelijk gerecycled zodat de voet onder alle omstandigheden droog blijft. Naast deze twee membranen zijn er nog tal van andere technologien waardoor de FTG werkschoenen de uitstekende eigenschappen krijgen. Kijk bij de productomschrijving voor een compleet overzicht van het product.
 

 

 

Een modern assortiment

​Workplanet biedt het totale assortiment van FTG aan: meer dan 80 verschillende modellen! Het design van deze veiligheidsschoenen is modern en aantrekkelijk. Zoals eerder aangegeven lijkt het design van sommige modellen op het welbekende sneakermerk All Stars. Het jonge design gaat niet ten koste van de veiligheid. De schoenen voldoen aan normen die variëren tussen S1P, S1PSRC, S3 en S3SRC. Dit betekent bijvoorbeeld dat de FTG veiligheidsschoenen voorzien zijn van een veiligheidsneus (stalen, composiet of aluminium) en een schokdemping in de hak. Op Workplanet kun je in de webshop verschillende modellen met elkaar vergelijken. Op deze manier is er altijd een werkschoen die aansluit bij jouw specifieke wensen en werkzaamheden
 

Bestel jouw favoriet veilig en snel

Ben jij overtuigd door het aantrekkelijke, jonge design van de FTG werkschoenen? Alle modellen kun je online bestellen op onze webshop. Op Workplanet kun je het model kiezen dat het best past bij jouw wensen. Na het kiezen van het model en de maat kun je eenvoudig online afrekenen. Twijfel jij over de juiste maat? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen. 

 

Back to top