categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Zorgkleding actie Workplanet

Zorgkleding actie Workplanet

Dike werkschoenen

Dike werkschoenen

 

Artikelen 1 tot 16 van 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Dike werkschoenen

Dike werkschoenen: een geweldig assortiment veiligheidsschoenen dat bestaat uit kleurrijke en lichtgewicht producten. Alle producten van het merk Dike beschikken over de beste technologien. Trouw aan zijn geest daagt Dike clichés uit over werkschoenen en werkkleding. Dike beseft zich dat een goed stuk werk geen medaille is om mee te pronken; het is een persoonlijk doel. Met de lichtheid van degenen die enthousiast worden over het gemakkelijk maken van moeilijke dingen. Met de inzet van degenen die jou het beste willen geven, terwijl jij het beste van jezelf geeft. Dike werkschoenen beschermen de dragers en laten zien dat comfort er ook goed uit kan zien.

 

Technologie in de Dike werkschoenen

Dike werkschoenen bevatten speciale anti-slijtage versterkingen op de hiel en garanderen maximaal comfort tijdens het lopen. Een Hoogwaardige voering wordt gemaakt van een speciaal materiaal met open poriën, dat "muffe lucht en vochtigheid" tijdens gebruik elimineert. Voeten worden fris en droog gehouden. Zeer resistente, ultralichte dop van aluminium.

 

Nieuwste veiligheidsschoenen van Dike

Eén van Dike’s nieuwste modellen heet de Primato. De Primato is met oog voor de toekomst en passie voor detail ontworpen en geproduceerd. Het concept van totale veerkracht, een van de meeste revolutionaire vaardigheden van de moderne wereld, is opnieuw uitgevonden. Dit is bereikt met de Primato. De Primato is een schoen met een gecombineerd systeem van complementaire technologieën. Via een synergie tussen vier kenmerken is de comfort en lichtheid verhoogd tot een niveau die onbereikbaar leek te zijn in de wereld van ongevallenpreventie.

 

De inbreng stimuleren, omzetten in energie en een gevoel van vrijheid, de impact met de grond absorberen en teruggeven als energie. Dit kan door veel worden beschouwd als utopie, maar Dike heeft dit idee omgezet in de kenmerken van een nieuw model. Het Primato model, de nieuwe manier om naar nieuwe dingen te kijken. Een wereld waarin vermoeidheid en flexibiliteit een harmonie vormen waardoor gewicht wordt omgezet in stuwkracht, die doelen dichterbij kan brengen. Alle dromen die nu toch hier zijn en binnen hand bereiken.

 

Back to top