Categorieën
×
Categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Dickies werkschoenen

Dickies werkschoenen zitten comfortabel en zijn erg functioneel. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de veiligheidsschoenen van Dickies een zeer hoge kwaliteit hebben.

Artikelen 1 tot 16 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Dickies werkschoenen en de geschiedenis

In 1918 richtten C.N. Williamson en E.E. "Colonel" Dickie hun overallbedrijf Williamson-Dickie op. Ze begonnen met de productie en verkoop van overalls. Dickies werkkleding en Dickies werkschoenen zijn op het heden de nummer één verkochten werkkleding- en schoenen wereldwijd. Doordat Dickies zijn selectie voortdurend uitbreidt en bijwerkt, biedt Dickies nu kleding aan, gaande van werkbroeken en werkoverhemden tot items zoals werkkleding voor dames, spijkerbroeken en Dickies werkschoenen. De werkkleding van Dickies wordt momenteel verkocht in alle 50 staten en over de hele wereld in landen zoals Zuid-Afrika, Australië, Rusland, Chili, Japan, IJsland, Canada, Europa en Mexico.
 

 

Dickies SB-P Footwear

SB-P staat voor ‘safety-base protection’. Dit betekent dat deze schoen onder andere een veiligheidsneus heeft. Deze neus biedt bescherming tegen vallende objecten met een impact tot en met 200 joule. 'P' verwijst naar penetratie resistentie buitenzool. De reeks van Dickies werkschoenen SB-P biedt de juiste hoeveelheid bescherming waar het het belangrijkst is. Versterkte teenkappen zorgen ervoor dat aan alle basis veiligheidsvereisten wordt voldaan. Of het nu gaat om de klassieke Cleveland of de stoere Graton:
 

 

Dickies S1 Footwear

S1 heeft dezelfde eigenschappen als SB, plus: Gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energieabsorptie door de hak en resistent tegen brandstof en olie. Een toegevoegde hoeveelheid veiligheid komt als standaard met Dickies' S1 werkschoenen. Onder andere een gesloten hiel evenals antistatische, energieabsorberende en brandstofresistente eigenschappen. Deze worden gecombineerd om formidabele hoeveelheden van bescherming te voorzien. Een voorbeeld van een S1 werkschoen met een antiperforatie tussenzool (S1P) is de Dickies Donegal:
 

 

Dickies S3 Footwear

S3 heeft dezelfde eigenschappen als S1, plus een penetratie-resistente Cleated buitenzool. De S3 Dickies werkschoenen hebben een veiligheidsneus die tot en met 200 joules bescherming biedt. Ook heeft de S3 werkschoen van Dickies een volledig gesloten hiel, antistatische en energieabsorberende eigenschappen. De schoenen zijn (water) penetratie en waterabsorptie resistent en hebben een Cleated buitenzool.
 

 

Kun jij de Dickies werkschoenen eerst passen?

Natuurlijk! Jij bent van harte welkom in onze winkel in Leiderdorp. Workplanet is onderdeel van Planet Group. Wij zijn sinds 2001 specialist op het gebied van werkkleding en werkschoenen. In onze winkel staan onze medewerkers voor jou klaar om een gratis advies te geven. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met jou! Ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze werkschoenen en bepaal zelf welk merk het best bij jouw wensen past. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top