categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Winterkleding 10% korting

Winterkleding 10% korting

Diadora werkschoenen

Diadora werkschoenen staan bekend als de Italiaanse werkschoenen die 'ademen'. Er zijn 4 modellen die het speciale GEOX-membraan hebben: de Glove tech s1p, Glove tech s3, Glove tech Pro s3 en de Glove tech Pro high s3.

 

Artikelen 1 tot 16 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 16 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Diadora werkschoenen: ademende en waterdichte veiligheidsschoenen

Diadora werkschoenen komen oorspronkelijk uit Italië. Marcello Danieli heeft het bedrijf in 1948 opgestart. Voor velen staat het merk bekend als sportmerk. In 2009 is Diadora overgenomen door het bedrijf GEOX. Geox staat vooral bekend als "de schoenen die ademen". Door deze samenwerking hebben de Diadora werkschoenen een ademende zool terwijl de schoen ook waterdicht is. De Diadora schoenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn geschikt voor alle soorten beroepen. Het assortiment bestaat uit zowel lichte veiligheidsschoenen als onverwoestbare schoenen die geschikt zijn voor bouwwerkzaamheden en zware industrie. De antislip werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor de voedings- en gezondheidssector. Ook bestaat het aanbod uit verschillende professionele veiligheidslaarzen en S3-schoenen. 

 

Diadora maattabel heren

Diadora werkschoenen maattabel heren

 

Diadora maattabel dames

Diadora werkschoenen maattabel dames

 

De visie en geschiedenis van Diadora

De naam Diadora komt uit het Grieks (dia-dora) en betekent "het delen van geschenken en eer". Winnen is geen doel op zich, het is het hart van het bedrijf. Diadora wil als wereldleider in de sport-, lifestyle- en veiligheidsmarkt het begrip 'winnen' op de voorgrond plaatsen. Creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie hebben ertoe geleid dat het bedrijf sterk is gegroeid. Enthousiasme is een belangrijke waarde van Diadora. Andere principes die passen bij het merk Diadora zijn het delen van succes, teamgeest in competitieve sportactiviteiten en competitie die zowel teamleden als tegenstanders waardig is. 2009 is een belangrijk jaar voor Diadora: de samenwerking met GEOX gaat in dit jaar van start. Sinds dit moment zijn er belangrijke ademende eigenschappen aan de zool toegevoegd. Door de samenwerking tussen GEOX en Diadora zijn de veiligheidsschoenen de enige die beschikken over een ademende GEOX zool. De Diadora werkschoenen zijn ook waterafstotend waardoor je nooit last hebt van natte voeten tijdens het werken.

 Diadora werkschoenen gebouw

 

Diadora schoenen op Workplanet

Je kunt nu 1 van de prachtige modellen bestellen op onze webshop. Wij hebben diverse hoge en lage modellen. Ook is er een grote hoeveelheid aan maten beschikbaar. Deze maten lopen uiteen vanaf maat 35 tot en met 48. De kleinere maten zijn speciaal gemaakt voor smalle voeten. Dankzij de smallere leest zijn de Diadora werkschoenen ook geschikt voor vrouwen. De Diadora werkschoenen voldoen aan de S3 (EN ISO 20345) normering. Dit houdt in dat de stalen- of kunststof neus bescherming geeft tegen vallende objecten. Ook hebben de schoenen een SRC normering. SRC betekent dat de schoen voldoet aan de strengste anti-slipnormering. Door de goede bescherming en veiligheid kun jij overal met een gerust hart aan het werk. Of het nou gaat om infrastructurele werken of werken in de bouw: jij bent 100% beschermd.
 

 

Een bestelling plaatsen

Neem een kijkje in onze collectie en selecteer de juiste maat en kleur. Daarna kun je eenvoudig online afrekenen. Bestel je vaker bij ons of ben je van plan om vaker bij ons te bestellen? Dan is het handig om een account aan te maken. Dit zorgt ervoor dat de bestellingen in de toekomst makkelijker verlopen. Wil je toch liever de schoenen even passen? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top