categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Zorgkleding actie Workplanet

Zorgkleding actie Workplanet

Carhartt Werkkleding

Carhartt werkkleding: een mooi design en kwalitatief goede werkkleding.

 

Artikelen 1 tot 16 van 174

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 174

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Carhartt werkkleding

Carhartt werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van de Carhartt-familie. Dit zorgt ervoor dat de missie van de oprichter wordt doorgevoerd in ieder kledingstuk dat wordt geproduceerd. Al 125 jaar lang levert Carhartt de beste duurzame kleding, die de zuurverdiende dollars van hardwerkende Amerikanen respecteert. Het merk staat bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder de ervaren vakmensen en ambachtslieden van de VS.

 

De eerste producten Carhartt werkkleding

De eerste producten die door het merk Carhartt zijn gemaakt, waren overalls van duck- en denimstoffen. Carhartt heeft de lijn van deze traditionele bovenkleding uitgebreid. De werkkleding biedt nu een verscheidenheid aan kenmerkende eigenschappen, zoals premium stoffen, robuuste constructies, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden, en royale functionele zakken. Carhartt is trots om een verscheidenheid aan harde werkers te mogen helpen en beschermen binnen vele sectoren, waaronder de bouw en productie, inclusief agrariërs, veeboeren en outdoor-liefhebbers. Tegenwoordig wordt Carhartt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

 

Technologie Force Extremes

Loop niet tegen een muur op. Breek hem af met onze snelst drogende, geurbestrijdende kleding: Force Extremes. Gewapend met 37.5-technologie, geïntegreerd in de stof, gebruikt Force Extremes de energie van je lichaam om de omzetting van vocht in damp te versnellen, zodat je droog en je kleding gerieflijk blijft tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Force Extremes vergroot je comfort onder meer omstandigheden, van warm tot koud. Blijf langer droog tijdens je klus zonder dat je van kleding hoeft te verwisselen. Weefsels gemaakt met 37.5 drogen tot 5 keer sneller dan andere stoffen, waardoor dit onze snelst drogende kleding is. Bij het wassen van je Carhartt Force Extremes-kleding komen de geuren vrij in de was. Tegelijkertijd wordt de technologie vernieuwd, zodat je kledij er de volgende werkdag weer helemaal klaar voor is om geuren te vangen.

 

Technologie Rain Defender

Stevige, hoogwaardige regenkleding is Carhartts specialiteit en noodzakelijk voor iedereen die in de buitenlucht werkt; het zorgt ervoor dat je je buitenklus kunt afmaken, in plaats van het uit te moeten stellen naar morgen. Vocht glijdt van je trui, overall, broek of andere kleding af en wordt niet geabsorbeerd. Onze duurzame, waterafstotende Rain Defender-kleding is ook handig en comfortabel tijdens het vissen, jagen, of gedurende een aanhoudende herfstbui aan de zijlijn van een voetbalwedstrijd.

 

Technologie Storm Defender

Werk stopt niet wanneer het regent; het wordt gewoon moeilijker. Zware, met regen doordrenkte kledingstukken dragen bij aan de ellende, maar de waardige regenuitrusting van Carhartt vermindert het ongemak. Droog, gefocust en veilig blijven is gemakkelijker in regenkleding met de waterdichte luchtdoorlatende technologie van Storm Defender. Het is gemaakt om je volledig te beschermen tegen regen en om een ongelooflijk comfortabel gevoel te behouden. Storm Defender houdt regen tegen, maar laat zweet ontsnappen door een luchtdoorlatend membraan. Het presteert op het werk en daarbuiten, en maakt van kampeerweekenden en balspelen weer leuk zoals het hoort.

 

Back to top