categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Winterkleding 10% korting

Winterkleding 10% korting

Bware werkschoenen

Bware werkschoenen met een modern design en comfortabele pasvorm.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Bware werkschoenen

BWare werkschoenen zien er modern en netjes uit. De visie van het merk is: combineer stijl en comfort met veiligheid. Deze visie komt erg goed tot uiting in de veiligheidsschoenen. Het sneaker uiterlijk legt de nadruk op een hippe en vintage uitstraling. De BWare werkschoenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen (S3 SRC) zodat het echte veiligheidsschoenen zijn.De sneakers van Bware hebben een perfecte pasvorm met de focus op veiligheid. De drie modellen die Workplanet kan leveren voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

 

De veiligheidsnormen van de Bware collectie

Op dit moment kan Workplanet 3 modellen leveren: Tampa, Tulsa en Miami. Deze modellen voldoen allemaal aan de basisnormering voor werkschoenen (EN ISO 20344). Dit is een algemene norm. Deze norm bepaalt of werkschoenen, veiligheidsschoenen en beschermende schoenen voldoen aan algemene eisen en testmethodes voor beroepsmatig gebruik. Een voorbeeld is het kwaliteit van het leer dat in de schoenen wordt gebruikt. Daarnaast voldoen de schoenen aan de EN ISO 20345 veiligheidsnorm. Deze norm bepaalt of werkschoenen voldoen aan verschillende specifieke veiligheidsnormen. Deze normen zijn verdeeld in verschillende eisen die allemaal een aparte S-codering hebben. Deze S-codering staat voor 'safety'. De 3 modellen van Bware voldoen alle 3 aan de strenge S3 veiligheidsnorm. Dit betekent dat de werkschoenen de volgende eigenschappen heeft:

- Veiligheidsneus (Impact 200J).
- Antistatische eigenschappen, energieopname door de hak en een gesloten hiel.
- Een antiperforatie veiligheidszool van staal of kevlar.
- Een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water.
- Een antiperforatie veiligheidszool van staal of kevlar.

 

Het assortiment BWare veiligheidsschoenen op Workplanet

Alle BWare werkschoenen hebben een antislip-zool die lijkt op een kleine hak aan de onderkant van de schoen. Zo heb jij extra grip als je bijvoorbeeld op een trap staat. Ondanks dat de hak een klein beetje uitsteekt, blijft het uiterlijk van de BWare werkschoenen er erg mooi uitzien. De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 39 tot en met 47. Ten slotte hebben de BWare veiligheidsschoenen veel verschillende (felle) kleuren die de moderne uitstraling van het merk benadrukken.

 

Eenvoudig online bestellen

​Ben jij net als ons enthousiast over het sneaker uiterlijk van Bware? Gaf de mooie combinatie tussen stijl, comfort en veiligheid de doorslag? Bestel de BWare werkschoenen dan nu eenvoudig online. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past. Zou jij de schoenen eerst liever willen passen? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top