categorieën
×
categorieën
×
Specialist in werkkleding en werkschoenen
Voor bedrijf en particulier
Grootste assortiment

Zorgkleding actie Workplanet

Zorgkleding actie Workplanet

BP bedrijfskleding

BP zorgkleding: echte kwaliteit en door een familiebedrijf geproduceerd.

 

11 artikel(en)

11 artikel(en)

 

BP zorgkleding: toonaangevend sinds 1788

BP zorgkleding is opgericht in 1788 en een echt familiebedrijf. Het bedrijf is 1 van de toonaangevende specialisten op het gebied van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Het doel is om mensen er bij hun dagelijkse werkzaamheden professioneel en modern uit te laten zien. BP zorgt ervoor dat mensen hun werk veiliger, comfortabeler en eenvoudiger kunnen doen. Hiervoor ontwikkelt BP kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding van sterke materialen. Elke dag zetten de medewerkers van het bedrijf zich in om de beste oplossingen voor alle klanten te vinden.
 

 

Welke zorgkleding biedt BP aan?

De zorgkleding van BP bestaat uit zorgtunieken, pantalons, zorgjassen, shirts, blousen en overhemden. De zorgtunieken hebben pique-inzetstukken bij de oksels zodat het kledingstuk goed kan ademen en maximale bewegingsvrijheid biedt. De tunieken hebben bovendien een ruime keuze aan kleuren en er is een smallere pasvorm beschikbaar voor dames. De slanke pasvorm voor dames kleedt mooi af, sluit nauw aan op het lichaam en heeft toch maximale bewegingsvrijheid. De zorgjassen van BP zorgen voor een professionele uitstraling en hebben veel handige eigenschappen. De jassen hebben bijvoorbeeld meerdere zakken en een zilverkleurige binnenkraag om verkleuren tegen te gaan. In de mouwen zitten stretch inzetstukken zodat het gemakkelijk is om de mouwen op te stropen en de handen te wassen.

 

BP pantalons: de perfecte pasvorm voor elk figuur

De zorgbroeken van BP (pantalons) zijn aangenaam licht en hebben een smalle pasvorm voor optimaal draagcomfort. De smalle pasvorm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De pantalons hebben een zijzak met horlogezak. De broeken zijn gemaakt van puur katoen, sterke gemengde weefsels en bi-stretchcomfort voor meer bewegingsvrijheid. Er is een ruime keuze aan kleuren zodat er voor elke klant genoeg keuze is.

 

BP zorgkleding en duurzaam ondernemen

In het kader van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaam ondernemen werkt BP samen met verschillende instanties. De samenwerking met de Fair Wear Foundation zorgt ervoor dat er regelmatig gecontroleerd wordt of de arbeidsomstandigheden fair zijn. Dit gebeurt minimaal 1 keer per maand. De resultaten worden online gepubliceerd. Dit zorgt ervoor dat transparantie gegarandeerd wordt. Dit is een noodzakelijke voorwaarde om de sociale omstandigheden op de productielocaties te verbeteren. Naast de instantie Fair Wear werkt BP samen met onder andere: Fair Trade katoenprogramma en een Duitse Textielalliantie (Bündnis für nachhaltige Textilien). Daarnaast zijn alle artikelen getest op de aanwezigheid van schadelijke stoffen en voor een groot deel gecertificeerd volgens Oeko-Tex® Standard 100. Ten slotte is een groot deel van de leveranciers van BP gecertificeerd volgens DIN EN ISO 14001 (milieumanagement) en DIN EN ISO 50001 (energiemanagement). Hiermee leveren ze een bijdrage aan het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen en het verlagen van de energiekosten.

 

Eerst even passen?

Natuurlijk! Jij bent van harte welkom in onze winkel in Leiderdorp. Workplanet is onderdeel van Planet Group. Wij zijn sinds 2001 specialist op het gebied van werkkleding en werkschoenen. In onze winkel staan onze medewerkers voor jou klaar om een gratis advies te geven. Wij delen graag onze jarenlange ervaring met jou! Ervaar zelf de hoge kwaliteit van onze werkschoenen en bepaal zelf welk merk het best bij jouw wensen past. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

 

Back to top