⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Mascot werkbroeken

Als je op zoek bent naar duurzame en comfortabele werkkleding, dan is een Mascot-werkbroek de oplossing. Bij Workplanet bieden we een ruim assortiment aan deze broeken aan. Wat jouw werkveld ook is, wij hebben de perfecte Mascot-werkbroek voor jou. Ons assortiment bevat bijna 100 verschillende soorten, dus er is voor iedereen en iedere branche een geschikt model.

1 tot en met 21 van 119 resultaten.

Mascot-werkbroeken staan voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit

Mascot stelt hoge eisen aan hun werkbroeken. Ze zijn gemaakt om te presteren onder uiteenlopende weersomstandigheden, na meerdere wasbeurten en tijdens allerlei werksituaties zoals staand, zittend en knielend werk. Dit alles zonder in te leveren op comfort, functionaliteit of pasvorm. Het assortiment omvat diverse typen, zoals jeans, thermobroeken en regenbroeken, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Ook bieden we Mascot Hi-Vis-broeken aan, ideaal voor werk waarbij hoge zichtbaarheid belangrijk is. Naast een werkbroek van Mascot, kun je bij ons ook terecht voor veilige werkschoenen en:

Zo vind jij alles wat je nodig hebt om veilig te werk te gaan.

Mascot-werkbroeken uit de High Visibility klassen

De High Visibility Mascot-werkbroeken voldoen aan de EN ISO 201471-standaard en zijn ingedeeld in drie klassen. Deze klassen variëren in zichtbaarheid en zijn specifiek ontworpen voor verschillende soorten werk, van laag-risico omgevingen tot werk langs de openbare weg. Bij ons is het mogelijk om jouw werkkleding te laten bedrukken of borduren, voor een unieke personalisatie.

Koop jouw werkbroek nu bij ons

Ons volledige assortiment Mascot-werkbroeken is eenvoudig en veilig online te bestellen. Kies je favoriete betaalmethode en rond je bestelling af. Voor een nog gemakkelijkere winkelervaring in de toekomst raden we je aan om een account aan te maken. Heb je vragen of wil je eerst passen? Bezoek dan onze winkels in Leiderdorp of Alphen aan den Rijn. Onze deskundige collega's delen graag hun ervaring met jou. Wil je er zeker van zijn dat jouw gewenste maat en model aanwezig zijn? Neem dan van tevoren even contact met ons op.

Heb je een vraag? None