⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Kariban jassen

Kariban jassen online bestellen.

1 tot en met 21 van 52 resultaten.

Kariban jassen

Wij hebben in ons assortiment van Kariban jassen 41 verschillende soorten jassen. Van winterjassen, zomerjassen, nette jassen en nog veel meer! Voor mannen en vrouwen is er veel keus. Kariban kleding bestaat al meer dan 20 jaar in de trendy vrije tijds en promotie kleding sector. Met zijn getailleerde snits, vele details, breed kleurenpallet en voor iedereen wat wils is Kariban de uitkomst voor iedereen. Met Kariban straal je wat uit op de werkvloer.

Kariban K6133 dames tricot en de K6132 heren tricot

Deze mooie nette kariban jassen zijn voor zowel mannen als vrouwen beide te koop in de kleuren licht grijs en navy. De vrouwen jas sluit met 1 knoop en de mannen jas sluit met 2 knopen. materialen van de navy jas: 80% polyester / 18% katoen / 2% elasthan. Materialen van de licht grijze jas: 74% polyester / 24% viscose / 2% elasthan.

Kariban K6122 heren bomberjack en de K6123 damen bomberjack

De bomerjacket is voor mannen en vrouwen verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, donkerblauw en kaki. Gemaakt van 100% polyester. De jas gaat dicht met een ritssluiting en heeft normalen zakken aan de voorkant en 1 opzetmouw met rits op de linkermouw. Ook zit er een binnenzak in.

Kariban jassen bestellen? Dat kan gemakkelijk bij Workplanet.nl

Telefoon: +31 (0)71-8200242
E-mail (algemeen): info@planetgroup.nl
E-mail (klantenservice): klantenservice@planetgroup.nl

Adresgegevens winkel in Leiderdorp

Planet Group BV
Draadbaan 17
2352 BM te Leiderdorp

Bekijk Workplanet in Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

Workplanet is onderdeel van Planet Group. Neem contact met ons op voor al je vragen over onze producten of diensten. Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met vrijwel alle producten die wij verkopen. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax. Uiteraard ben jij ook welkom in onze winkel in Leiderdorp

Heb je een vraag? None