⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Havep werkjassen

Havep werkjassen online bestellen.

1 tot en met 21 van 69 resultaten.

HAVEP stofjassen

In ons assortiment van HAVEP werkkleding hebben wij 8 verschillende soorten HAVEP stofjassen in verschillende kleuren. De meest voorkomende kleuren waarin wij de stofjassen verkopen zijn: Wit, marineblauw, korenblauw en donker groen.

Wat is een stofjas?

Een stofjas is een halflange jas die over de dagelijkse kleding gedragen wordt om deze te beschermen tegen vuil en beschadigingen. Stofjassen zijn meestal bruin of grijs van kleur en gemaakt van dikke slijtvaste stof. Ze worden gedragen door werknemers die licht technisch handwerk verrichten, bijvoorbeeld magazijnmedewerkers, conciërges en installatiemonteurs. Een stofjas biedt minder bescherming dan een overall, maar heeft als voordeel dat hij gemakkelijker aan- en uitgetrokken kan worden.

Soorten HAVEP stofjassen

De HAVEP 4043 lange stofjas. Deze stofjas is voor heren en is gemaakt van katoen en polyester. De stofjas heeft verdekte drukknoopsluitingen, 2 voorzakken, een borstzak, binnenzak, een telefoon zakje, pennenzakje op de mouw en een tailleband op de rug met split. De Stofjas is verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, marineblauw, korenblauw en donker groen.

De HAVEP stofjassen 6085. Deze stofjas is voor dames en is gemaakt van 100% katoen. De jas biedt een uitstekende ademende werking en vochtregulering. De stofjas is comfortabel om te dragen bij diverse werkhoudingen. Met drukknoopsluitingen gaat de jas dicht en ook heeft de jas 2 voorzakken en een tailleband op de rug. Deze stofjas is allen verkrijgbaar in het wit.

Kwaliteit van HAVEP stofjassen

De stofjassen van HAVEP zijn erg duurzaam. De jassen hebben een bewezen lange levensduur en ook zijn ze bestand tegen vele wasbeurten.

Nog meer vragen over HAVEP stofjassen?

Contact met Workplanet

Telefoon: +31 (0)71-8200242
E-mail (algemeen): info@planetgroup.nl
E-mail (klantenservice): klantenservice@planetgroup.nl

Adresgegevens winkel in Leiderdorp

Planet Group BV
Draadbaan 17
2352 BM te Leiderdorp

Bekijk Workplanet in Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag : 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag & Zondag: gesloten

Workplanet is onderdeel van Planet Group. Neem contact met ons op voor al je vragen over onze producten of diensten. Onze klantenservice staat klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met vrijwel alle producten die wij verkopen. Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, post en fax. Uiteraard ben jij ook welkom in onze winkel in

Heb je een vraag? None