⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Greiff colberts

Greiff colberts online bestellen. Liever eerst even passen? Kom dan eens langs in onze winkel in Leiderdorp. Wil je er zeker van zijn dat jouw artikel en maat op voorraad bij ons is? Neem dan contact met ons op.

6 resultaten.

Greiff colberts

Voor de mannen hebben wij 4 verschillende soorten Greiff colberts in ons assortiment. De colberts zijn er in de standaard kleuren: zwart, licht en donker grijs en blauw. De Greiff colberts zijn nette en comfortabele colberts die de hele werkdag lekker blijven zitten.

Greiff bedrijfskleding

Greiff bedrijfskleding is in 1802 in Greiffenberg opgericht. In het begin van het bestaan produceerde het bedrijf alleen canvas en canvas prints. Begin vorige eeuw is Greiff bedrijfskleding zich ook op de gebieden van zakelijke- en vrijetijdskleding gaan focussen. Ze begonnen met de productie van herenkostuums en colberts. Maar ook gemakkelijke kleding. Na de oorlog verhuisde Greiff arbeidskleding zich in de plaats Bamberg. Tot op heden zijn ze daar nog gevestigd. Vanaf die tijd begon het merk haar naam steeds groter te worden. Nu is ze verspreid over de hele wereld. Greiff neemt zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van mens en milieu ernstig. Daarom zet de onderneming zich in voor het behoud van natuurlijke hulpbronnen, eerlijke handel en de grootst mogelijke transparantie in de toeleveringsketen.

Greiff 1125 heren colbert regular fit

De Greiff heren colbert regular fit heeft 2 klepzakken, 1 borstzakje en 3 binnenzakken. De colbert heeft een AMF stiksels. Deze stiksels zorgt ervoor dat de randen van de colbert niet gaan oprollen. De rug lengte van een maat 50 colbert is 76 cm.

Materiaal van Greiff colberts

De Greiff colberts worden van de materialen polyester en scheerwol gemaakt. De meeste blazers worden van alleen polyester gemaakt en een aantal van een combinatie van polyester en scheerwol. De binnenvoering van alle colberts zijn 100% polyester

Greiff colberts bestellen

​Jij kunt Greiff colberts eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk eerst eens rustig de verschillende pasvormen en kleuren. Vervolgens reken je eenvoudig online af. Wij kunnen het merk Greiff zeer snel leveren. Heb jij nog vragen of wil jij eerst de werkkleding even passen? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Onze collega's staan klaar om de jarenlange ervaring met de producten met jou te delen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

Heb je een vraag? None