⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkbroeken

Dickies werkbroeken. Let op: alle 'sale artikelen' met 50% korting hebben geen retourrecht.

20 resultaten.

Dickies lange werkbroeken

Van ons Dickies assortiment hebben wij 9 Dickies lange werkbroeken. Voor mannen hebben we een groter assortiment dan voor vrouwen. Wij hebben namelijk maar 1 dames lange werkbroek en 1 unisex lange werkbroek voor dames. Voor mannen hebben wij 7 lange werkbroeken en 1 unisex werkbroek in ons assortiment.

Dickies werkkleding

Dickies is een kledingbedrijf dat in 1922 is opgericht door oprichter Williamson-Dickie. Het is een Amerikaans kledingmerk waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Fort Worth, Texas. Dickies maakt vooral werkkleding zoals bouwvakkerskleding, uniformen en accessoires. Dickies werkkleding bestaat uit een uitgebreid assortiment werkkleding, werkschoenen en werklaarzen. Het totale aanbod is getest op verschillende werkplaatsen, zoals grote bouwplaatsen en olievelden. Het merk heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit en het leveren van prestaties. De werkkleding beschermt arbeiders tegen stoten/ schuren en houdt ze warm, droog en/of koel. De Dickies werkkleding gaat lang mee door het gebruik van traditionele en moderne technieken. Dickies is vastbesloten om zijn positie in de industrie te behouden door slijtvaste en functionele werkkleding te blijven produceren. Het merk combineert hierbij kwaliteit met een passende prijs-kwaliteit verhouding.

Bijna 100 jaar ervaring

Na bijna een eeuw ervaring weet Dickies wat een comfortabele pasvorm is. Het merk is wereldwijd gegroeid en heeft sterke, regionale stijlen om aan de verschillende smaken te kunnen voldoen. Tegenwoordig wordt de Dickies werkkleding geproduceerd met behulp van de nieuwste productieprocessen. Alleen materialen met een hoge kwaliteit worden gebruikt zodat het assortiment constant wordt verbeterd. Tegenwoordig zijn er ook werkschoenen en werklaarzen toegevoegd aan het assortiment die beiden voldoen aan de hoge veiligheidsnormen. Alle werkschoenen zijn nu voorzien van een stalen neus of composiet omhulsel.

Dickies lange werkbroeken bestellen

​Jij kunt Dickies lange werkbroeken eenvoudig bij ons bestellen. Bekijk eerst eens rustig naar ons online aanbod en de verschillende soorten. Vervolgens reken je eenvoudig online af. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen 071-8200242 of door een e-mail te versturen.

Heb je een vraag? None