⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkschoenen voor dames

Jij als zelfstandige, hardwerkende vrouw bent op zoek naar werkschoenen voor dames die voldoen aan jouw hoge eisen. De werkschoenen moeten veilig zijn, comfortabel zitten en er aantrekkelijk uitzien. Helaas is het aanbod aan werkschoenen voor dames in veel gevallen niet uitgebreid genoeg: de standaard werkschoenen zijn ontworpen voor mannen. Workplanet brengt hier verandering in! Wij hebben voor jullie een prachtig assortiment aan werkschoenen voor dames samengesteld.

Deze schoenen voldoen ten eerste aan verschillende veiligheidsnormen zodat jij veilig kan werken. Een voorbeeld is de veiligheidsnorm S3 die o.a. een verstevigde stalen neus heeft, een kevlar veiligheidszool en een energie absorberende hak. Ten tweede zijn de werkschoenen voor dames in ons assortiment comfortabel. De werkschoenen zijn erg licht en er is rekening gehouden met een smallere pasvorm dan bij de mannen. De maten van de werkschoenen van dames lopen uiteen van maat 35 tot en met 42. Ten slotte is het design van de werkschoenen voor dames op Workplanet aantrekkelijk. Op dit moment zijn er 86 verschillende modellen werkschoenen voor dames te vinden op Workplanet die er allemaal prachtig uitzien! Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende stijlen en kleuren die wij voor jou geselecteerd hebben? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Bekende merken werkschoenen voor dames op Workplanet

Ons assortiment aan werkschoenen voor dames bestaat uit 18 verschillende merken. Onder andere: Albatros, Cofra, Dike, Elten, Emma, Puma, RedBrick, Sixton en Toworkfor. Deze merken bieden samen 86 verschillende modellen werkschoenen voor dames aan op Workplanet. Naast deze veiligheidsshoenen heeft Workplanet ook ‘unisex’ werkschoenen die geschikt zijn voor zowel vrouwen als mannen. Unisex werkschoenen zijn doorgaans beschikbaar in de maten 39 tot en met 47. Bekijk het overzicht van alle werkschoenen op Workplanet en selecteer daarna de filter 'unisex' voor een compleet overzicht.

Workplanet is onderdeel van Planet Group

Workplanet is onderdeel van Planet Group en heeft bijna 15 jaar ervaring met de verkoop van werkschoenen voor dames en heren. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met jouw persoonlijke wensen. Op deze manier ontzorgt Planet Group haar klanten die werkzaam zijn binnen veel verschillende sectoren. Zou je misschien de werkschoenen voor dames eerst willen passen of heb je andere vragen voor ons? Kom dan langs in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers helpen je graag verder met een gratis advies! Bekijk onze openingstijden en contactgegevens.

Voordelig en veilig online bestellen op Workplanet

Wij kunnen jouw mooie werkschoenen voor dames snel leveren! Als je voor 14:00 uur bestelt op Workplanet dan is je bestelling (indien voorradig) de volgende dag binnen. De werkschoenen worden snel en veilig geleverd door DHL. Zo kun je snel genieten van het comfort van onze werkschoenen. Als je niet tevreden bent met je aankoop dan kun je de producten binnen 14 dagen retourneren. Op Workplanet kun je afrekenen met de voor jou vertrouwde betaalmogelijkheden. Lees er alles over op onze klantenservice pagina, of neem even contact op via de e-mail (klantenservice@planetgroup.nl) of telefoon (071-8200242). We helpen je graag verder!

Heb je een vraag? None