⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkkleding dames op Workplanet

Onze klanten zijn steeds vaker op zoek naar goede werkkleding voor dames. Daarom breidt Workplanet het assortiment ​werkkleding dames ​steeds verder uit. Wij willen een uitkomst bieden voor vrouwen die werkzaam zijn in verschillende branches. Ons meest recente aanwinst is een Workman dames werkbroek. Deze lichtgewicht werkbroek is gemaakt van 65% polyester/ Cordura en 35% katoen. De broek heeft meerdere Cordura verstevigingen, is verkrijgbaar in de taillematen 28 t/m 34 en heeft een perfect-fit pasvorm. Bekijk de productpagina voor meer informatie.

Ben jij niet op zoek naar een werkbroek maar naar goede winterkleding waar je ook in kunt werken? Workplanet heeft een gloednieuwe, comfortabele dames softshell jas ​in het assortiment werkkleding dames. De jas is gemaakt van een hoge kwaliteit Polyester. Hierdoor is deze dames softshell waterdicht en winddicht. ​​ Bovendien ademt de jas zodat jij het niet te warm krijgt. Er is ook nagedacht over het design van de jas. De softshell heeft namelijk een mooie vrouwelijke uitstraling door een getailleerde pasvorm. ​

Ideale werkkleding voor in de winter

Het aanbod in ons assortiment werkkleding dames bestaat uit kleding van veel bekende merken. Een paar voorbeelden zijn Blaklader, Brams Paris,CG Workwear, Chaud Devant, Crosshatch, Hydrowear, Mascot, Ocean en Snickers. Workplanet verkoopt van het merk Blaklader onder andere een dames werkbroek, een softshell jack en een poloshirt. Het softshell jack is gemaakt van 100% polyester en weegt 300 gr/m2. De jas is beschikbaar in 3 kleuren en 7 verschillende maten. De maatrange loopt van XS - XXXL.

Een ander voorbeeld van een merk dat goede kwaliteit dames kleding verkoopt, is Craft. Dit merk staat bekend om onder andere de thermokleding. De dames thermokleding beschermt je tegen lage temperaturen en koude wind. Tegelijkertijd wordt het teveel aan lichaamswarmte afgevoerd. Een paar voorbeelden van producten zijn sweatpants, boxershorts, sweatshirts, jackets en poloshirts.

Werkleding dames | comfortabele kwaliteit op Workplanet

Het assortiment werkkleding dames ​op Workplanet staat gevuld met merken waar wij en onze klanten een goede ervaring mee hebben. Een hoge kwaliteit en een comfortable pasvorm geven vaak de doorslag. Workplanet is onderdeel van Planet Group. Heb jij nog vragen? Kom dan eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. In deze winkel staan alle producten in ons assortiment voor jou klaar. Bovendien kun je onze medewerkers om advies vragen als er nog onduidelijkheden zijn. Wij delen graag onze ervaring met jou. Het is ook mogelijk om een e-mail te versturen of om ons te bellen.

Heb je een vraag? None