⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkkleding bouw

​Werkkleding bouw ​is een compleet assortiment op Workplanet. Deze artikelen zijn geschikt voor werknemers die werkzaam zijn in de bouwsector, zoals: bouwvakkers, loodgieters, metselaars, stukadoors en timmermannen. Een paar topmerken binnen dit assortiment zijn:

​Op dit moment is het belangrijk om goede regenkleding en winterkleding te dragen. Bijvoorbeeld de Workman Beaver kleding lijn met slijtvaste Cordura eigenschappen en een Teflon finish. Deze finish zorgt ervoor dat de sterke Beaver stof vuil-, olie- en waterafstotend is. De witte Workman pilotjack beaver is windproof en waterafstotend.

​Het assortiment werkkleding bouw: kwaliteit loont

De merken in ons assortiment werkkleding bouw hebben een visie die met ons overeenkomt: kwaliteit loont. Blaklader ziet werkkleding als steun voor betere en veiligere werkomstandigheden. Het merk heeft de ambitie om producten te ontwikkelen die het leven van de werknemer veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken. Voorbeelden van functionele Blaklader werkkleding in het assortiment werkkleding bouw zijn de Blaklader 1096 schildersbroek en de Blaklader 7910 dames schildersbroek.

​Het merk Beckum Workwear staat vooral bekend vanwege de hoge kwaliteit werkbroeken. Het gebruikte materiaal is namelijk schuur- en slijtvast, scheurt niet en is bestand tegen ruwe behandeling. Een voorbeeld van een comfortabele en functionele werkbroek is de Beckum EBT 24. Deze jeans worker combineert comfort, casual design en maximale veiligheid. Sterke producteigenschappen zijn onder andere slijtvaste kniestukken met Cordura versteviging en versterkte dubbele achterzakken. Bekijk ook eens de andere modellen Beckum werkbroeken. Als je benieuwd bent naar de juiste maat, bekijk dan de Beckum maattabel op de productpagina.

Het merk ​Snickers workwear ​heeft een duidelijke toegevoegde waarde. Het merk loopt voorop binnen de productcategorie werkbroek, werkjas, bodybroek, winterjack en kleding voor slecht weer. Snickers maakt moderne werkkleding met een perfecte pasvorm, duurzaam comfort en geavanceerde functies. Kijk eens naar je eigen werkdag en besluit welke werkbroek jou de beste functionaliteit, duurzaamheid en comfort biedt.

​Nog niet overtuigd? Kom eens langs in Leiderdorp

Werkkleding bouw is gevuld met werkkleding van hoge kwaliteit die jij online kunt bestellen. Wij merken dat sommige van onze klanten de werkkleding eerst willen passen. Geen probleem! Workplanet is namelijk onderdeel van het bedrijf Planet Group. Wij hebben een XL-winkel in Leiderdorp waar het gehele assortiment voor jou klaar staat. Bovendien delen onze medewerkers graag hun jarenlange ervaring met jou. Een passend advies zorgt ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van de kleding die bij jou past. Om contact met ons op te nemen kun jij een e-mail sturen of bellen met het nummer 071-8200242. Bekijk onze pagina over contactinformatie als jij contact met ons wilt opnemen.

Heb je een vraag? None