⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Werkbroek spijkerstof

Werkbroek spijkerstof ​is een ruim assortiment met moderne, 100% katoenen werkbroeken op Workplanet. Spijkerstof of denim is gemaakt van 100% katoen en dit heeft verschillende voordelen ten opzichte van polyester. Ten eerste is katoen een natuurproduct dat zeer comfortabel zit. Ten tweede reguleert katoen beter de temperatuur en het vochtgehalte. Op Workplanet bieden verschillende merken werkbroeken van spijkstof aan, waaronder:

Beckum
Blaklader
Crosshatch
​​Workman

Werkbroek spijkerstof: comfortabele, functionele werkbroeken

Het merk Beckum Workwear heeft 5 modellen in het assortiment werkbroek spijkerstof. ​Beckum staat bekend om het slijtvaste, duurzame materiaal dat op verschillende plekken in de werkbroek is verwerkt. Er zijn Kevlar-Cordura verstevigingen aangebracht op plekken die aan slijtage onderhevig zijn, zoals de knieën. Een ander kenmerk van deze broek is een bootcut jeans pasvorm en versterkte dubbele achterzakken. Populaire modellen zijn op dit moment de EBT 03 en de EBT 14.

​Het merk Blaklader is zeer bekend vanwege de hoge kwaliteit en functionaliteit. Op Workplanet staan 159 Blaklader lange werkbroeken waarvan er een aantal gemaakt zijn van 100% katoen. Veel voorkomende product eigenschappen zijn o.a. zakken voor kniestukken, twee versterkte losse spijkerzakken, een hamerlus en een extra stevige ritssluiting. Erg handig om lekker door te kunnen werken. Om eenvoudig de juiste maat te kunnen selecteren, bekijk je de maattabel. De Blaklader maattabel is terug te vinden op elke product detail pagina.

Het merk Workman maakt werkkleding met veel passie. Kwalitatief goede en functionele werkkleding voor mannen en vrouwen! Op Workplanet staan 9 Workman werkbroeken waarvan meerdere modellen gemaakt zijn van 100% katoen. Veel voorkomende product eigenschappen zijn polyester verstevigingen op de knie, een duimstokzak, een GSM-zakje, steekzakken en achterzakken.

Katoen of polyester? Vraag ons om een passend advies

Ben jij er zeker van dat een werkbroek spijkerstof beter bij jou past dan een polyester werkbroek? Polyester gaat over het algemeen langer mee. Daarnaast is dit materiaal kleurvaster en iets steviger. Dit is erg verschillend ten opzichte van een comfortabele, katoenen werkbroek. Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, kun je contact met ons opnemen of langskomen in de winkel. Workplanet is onderdeel van Planet Group en wij hebben een XL-winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Heb je een vraag? None