⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Kies de voering die bij jou past!

Natuurlijk wol, 3D AIR, THINSULATE of PRIMALOFT

Natuurlijk wol – Ideaal voor koude herfst- en winterseizoen (CI-normering)

Een echte wolvoering is zeer populair onder de dragers van werklaarzen. Wanneer je de laars aantrekt voelt dit gelijk warm en zacht aan, hierdoor is die laars ook zeer aantrekkelijk voor koude dagen. Wol is koude-isolerend en geeft de laars de EN ISO 20345: CI-normering. Echt wol heeft een absorberend vermogen en is hierdoor anti-transpirerend. Wol is licht van gewicht en vormvast, 100% recyclebaar en dus duurzaam. Laarzen met wolvoering hebben een groot ademend en absorberend vermogen, dit zorgt voor extra comfort! Bovendien is wol brandvertragend en dus extra veilig.

Sixton werklaars voering 1

3D AIR - voor gebruik alle seizoenen

3D Air- voering is gemaakt Technologisch geavanceerde vezels zorgen voor de beste prestaties, zelfs in de binnenste delen van de veiligheidslaars. Dit springt niet meteen in het oog, maar is des te belangrijker voor het welzijn van de voet. Speciale driedimensionale voeringen garanderen een ongekend ademend vermogen, gecombineerd met een hoge slijtvastheid. Deze voering is ideaal voor alle seizoenen. In de winter zijn werklaarzen met deze voering te gebruiken wanneer de drager vaak moet schakelen tussen binnen en buiten of snel warme voeten heeft. Heeft de drager snel koude voeten of werkt de gebruiker veel in winterse koude omstandigheden dan kun je ook wol, Thinsulate of Primaloft adviseren.

PrimaLoft - all season

Laarzen met Primaloft voering houden de voeten altijd droog, warm en comfortabel, zelfs wanneer de voering nat is. Bij het werken in natte omstandigheden is het niet altijd mogelijk de voeten droog te houden. Daarom is het goed om te weten dat Primaloft® ook in natte staat uw voeten warmer houdt dan enige andere natuurlijke of synthetische isolatie. De speciaal behandelde en waterbestendige ultrafijne vezels vormen een dynamische isolatiestructuur. De vezelstructuur wordt verlijmd en vormt een sterke, ademende en waterbestendige isolerende kern. Dit biedt nog meer bescherming tegen compressie, maar voelt luchtiger aan voor een betere pasvorm. Primaloft is duurzamer en warmer.

-> Bekijk de RANCH 09 met PrimaLoft

THINSULATE - voor gebruik in de winter, voor de extra koude dagen

Thinsulate biedt aanzienlijke bescherming tegen koud en voorziet mede dankzij de verminderde dikte in meer comfort en bewegingsvrijheid. Thinsulate heeft een hoge warmte- isolatie, zelfs bij natte en regenachtige weersomstandigheden. Daarnaast heeft het een groot ademend vermogen, is het bijzonder wasbaar en eenvoudig te onderhouden.

-> Bekijk de MONTANA 17 met THINSULATE

Ongevoerde laars

Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je werkzaamheden vragen om een ongevoerde laars.

-> Bekijk de ongevoerde MONTANA 00

-> Bekijk alle werklaarzen

Sixton werklaars sfeer 1

Heb je een vraag? None