⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Kniebeschermers bouw

​Ons assortiment kniebeschermers bestaat uit 5 modellen die geschikt zijn voor werknemers in de bouw. Professionele vakmensen belasten hun knieën vaak meer dan topsporters. Het is daarom van groot belang om voor een goede bescherming te kiezen. Bedenk eerst of een kniestuk of kniebeschermer het best bij jouw werkzaamheden past.

knieschermers voor de bouw.png

​Hoge kwaliteit kniebeschermers: dat voelt een stuk beter!

Er zijn erg veel merken die kwalitatief goede kniebeschermers aanbieden. Bijvoorbeeld de merken Crosshatch, Beckum Workwear, Macseis en Tricorp. Wij raden altijd aan om een werkbroek samen met de kniebeschermers aan te schaffen van hetzelfde merk. Dan weet je zeker dat het helemaal goed op elkaar aansluit. Maar als je er toch voor kiest om te combineren, probeer dan altijd om in een fysieke winkel te passen.

Als voorbeeld bespreken wij de kniebeschermer van het merk Beckum Workwear omdat op Workplanet erg veel Beckum Workwear werkbroeken worden verkocht. De kniestukken van Beckum passen in de volgende modellen: EBT03, EBT07, EBT14 en de EBBT 04.

​Een ander model kniebeschermer voor in de bouw

​De Crosshatch Knee Protector groot is een blauwe kniebeschermer met een verkoopprijs van €8,50 ex btw. Het betreft een schuimrubber van hoge kwaliteit en deze biedt extra bescherming bij knielend werk. De kniebeschermer is makkelijk plooibaar en het artikel is zeer duurzaam. Klanten kunnen dit product kopen vanaf maat 35. Voor een kleinere maat dan 35 kunnen klanten de kleine Crosshatch kniebeschermer kopen.

​Bestel de kniebeschermers op Workplanet

Ons aanbod kniebeschermers bouw wordt continu verbeterd door hoge kwaliteit producten toe te voegen.​ ​Het voordeel van Workplanet is dat jij eenvoudig online kunt bestellen of langs kunt komen in onze winkel in Leiderdorp. Onze medewerkers helpen jouw graag verder om de juiste keuze te maken. Neem contact met ons op door te bellen (+31 (0)71 – 8200 242), een e-mail te sturen of langs te komen in de winkel. Bekijk onze pagina met contactgegevens voor meer informatie.

Heb je een vraag? None