⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Schildersbroek en schilderskleding kopen

Schildersbroek kopen? Workplanet heeft een ruime voorraad broeken voor schilders en stukadoors van bekende merken. Kies voor 1 van onze vertrouwde modellen waar veel van onze klanten een goede ervaring mee hebben, zoals Blaklader en Workman.

Schildersbroek kopen? Compleet assortiment op Workplanet

Wil jij een nieuwe schildersbroek kopen? Dan bieden wij jou een uitkomst. Een goede optie voor een hoge kwaliteit werkbroek van Workman, is de Workman Worker die beschikbaar is in 5 kleuren en veel verschillende maten. De broek is nu met 10% korting te bestellen. Voor schilders die liever een overall dragen, heeft Workman een hoge kwaliteit schildersoverall in het assortiment. Deze Workman amerikaanse overall is gemaakt van 100% kwaliteitskatoen en Cordura. Deze overall heeft veel goede produceigenschappen, zoals een flexibele beenopening, Cordura kniezakken, aan 2 kanten een duimstokzak en verstelbare schouderbanden. Een derde kwalitatief zeer hoge schildersbroek is de Workman P2S Worker. De broek is ongeveer 2 keer zo duur als de andere 2 modellen, rond de €95 ex btw. De reden van de hoge prijs is ten eerste het materiaal. De broek is deels gemaakt van T400 Coolmax stretch technologie. Daarnaast heeft de broek Cordura stretch en bescherming tegen de zon.

Ga zorgeloos aan het werk: Workplanet biedt uitkomst

Een hoge kwaliteit schildersbroek kopen doe je bij Workplanet. Sinds 2001 streven wij naar een kwalitatief compleet assortiment. Vanuit de klantervaringen en onze eigen ervaring bieden wij meerdere merken aan. Elke broek is uniek: het gekozen materiaal, de kniezakken, extra verstevigingen en andere eigenschappen bieden voor elke wens een gepaste oplossing. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat jij zorgeloos aan het werk kunt. Alle schildersbroeken zijn uiteraard ​​​​​​​wit ​​​​​​​omdat de verfspetters dan zo min mogelijk opvallen. De kniestukken of andere verstevigingen zijn soms wel in een andere kleur.

Schildersbroek kopen op Workplanet: bestel veilig

Bestel jouw favoriete schilderskleding veilig online. Wij streven ernaar om de kleding binnen 3 dagen af te leveren. Het komt voor dat onze klanten eerst de kleding willen passen om er zeker van te zijn dat de juiste keuze wordt gemaakt. Kom eens langs in onze XL-winkel in Leiderdorp. Hier kun jij rustig alle modellen bekijken en onze medewerkers om een gericht advies vragen. Om contact met ons op te nemen, bekijk je onze pagina met contactgegevens. Je kunt ons ook bellen (+31 (0)71 – 8200 242) of een e-mail sturen.

Heb je een vraag? None