⠀Specialist in werkkleding en werkschoenen

⠀Grootste assortiment

⠀Voor bedrijf en particulier

Dames werkjassen

Dames werkjassen bestel je eenvoudig online. Liever eerst even passen? Kom dan eens langs in 1 van onze winkels in Leiderdorp en Alphen. Wil je er zeker van zijn dat jouw maat op voorraad bij ons is? Neem dan contact met ons op.

1 tot en met 21 van 260 resultaten.

Dames werkjassen

Dames werkjassen zijn een essentieel onderdeel van de werkkleding voor vrouwen in allerlei beroepen en sectoren. Of je nu werkzaam bent in de bouw, logistiek, zorg of een andere veeleisende werkomgeving, een goede werkjas biedt bescherming, comfort en functionaliteit.

Duurzaamheid

Een van de belangrijkste kenmerken van dames werkjassen is duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, scheuren en andere dagelijkse uitdagingen op de werkplek. Of het nu gaat om ruwe oppervlakken, scherpe voorwerpen of weersinvloeden, een dames werkjas is ontworpen om lang mee te gaan en je te beschermen. Deze duurzaamheid zorgt ervoor dat je op je jas kunt vertrouwen, ongeacht de omstandigheden waarin je werkt.

Comfort

Comfort is een ander belangrijk aspect van dames werkjassen. Ze zijn ontworpen met het oog op bewegingsvrijheid en comfortabele pasvormen die specifiek zijn afgestemd op het vrouwelijke lichaam. Door gebruik te maken van elastische materialen en strategisch geplaatste verstelbare elementen, kun je je vrij bewegen zonder belemmeringen. Daarnaast zijn dames werkjassen vaak ademend, zodat je lichaamstemperatuur goed gereguleerd blijft, zelfs tijdens fysiek inspannende taken.

Functionaliteit

Functionaliteit is een cruciale factor bij dames werkjassen. Ze zijn uitgerust met handige zakken en opbergmogelijkheden, zodat je al je benodigdheden binnen handbereik hebt. Denk aan gereedschap, telefoon, pen, meetinstrumenten en andere accessoires die je tijdens je werk nodig hebt. Daarnaast hebben sommige werkjassen extra functionaliteiten, zoals afneembare capuchons, verstelbare mouwen, reflecterende details en zelfs ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Dit zorgt ervoor dat je je werk efficiënt kunt uitvoeren en altijd alles bij de hand hebt.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect van dames werkjassen. Ze kunnen voorzien zijn van reflecterende elementen die zorgen voor goede zichtbaarheid, vooral in omgevingen met weinig licht. Dit is van vitaal belang als je werkt in de buurt van voertuigen, op bouwplaatsen of andere risicovolle locaties. Daarnaast zijn sommige werkjassen vlamvertragend, waterafstotend of antistatisch, wat extra bescherming biedt in specifieke werkomstandigheden.

Goed uitzien tijdens het werk met Dames werkjassen

Naast de functionele aspecten van dames werkjassen willen we er natuurlijk ook goed uitzien tijdens het werk. Daarom zijn er werkjassen verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke en tijdloze jas of een meer eigentijdse uitstraling wilt, er is altijd een werkjas die bij jouw smaak en professionele uitstraling past. Hieronder vind je een voorbeeld van een van onze Dames werkjassen:

Dassy Tavira dames softshell werkjas
Details:
- Materiaal: 100% polyester.
- Gewicht: 280 gram/m2.
- polsbanden regelbaar met velcro.
- taille regelbaar met elastisch trekkoord.
- lange ritssluiting.
- kinbescherming bovenaan rits.
- verlengde rug.
- 2 steekzakken met ritssluiting.
- borstzak met ritssluiting.
- gsm-zak.
- binnenzak.
- afneembare kap met elastisch trekkoord.
- reflecterende bies.
- drielaagse softshell met fleecevoering.
- waterdichte stof.
- winddichte stof.
- ademende stof.
- hoofdstof: mechanische stretch.
- getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX Standard 100 (0910058/Centexbel).

Heb je een vraag? None